Rijetko se danas može naći slavna osoba koja ne koristi skandale da se proslavi. Može se reći da je Dragana Mirković imala tu sreću da je rođena pod sretnom zvijezdom, iza sebe ima blistavu karijeru koja je neuprljana nikakvim skandalima. Štoviše, folk pjevačica je blagoslovljena obiljem ljubavi i podrške okoline. Suprug Toni Bijelić i njihova djeca Marko i Manuela za nju su stalni izvor ljubavi i ohrabrenja. Osim toga, njena sestra Dušica Krumov zauzima posebno mjesto u njenom srcu, jer ih veže neraskidiva veza.

Dušica je osoba koja cijeni svoju privatnost, te je kao takvu neuobičajeno vidjeti na društvenim mrežama ili u javnosti sa svojom poznatom sestrom. No, Dragana je proteklog vikenda napravila iznimku te je na svom Instagramu podijelila snimku na kojoj njih dvoje slave na svadbi rođaka. Javnost je vrlo brzo primijetila nevjerojatnu sličnost dviju sestara, a posebno njihov osmijeh. Bilo je jasno da se oboje odlično zabavljaju na svadbi i uživaju u međusobnom društvu. Iako žive u različitim zemljama, održavaju blizak odnos tako što su u svakodnevnom kontaktu i posjećuju se kada je to moguće. Dušica je neizostavni član televizijske ekipe Dragane Mirković i njenog supruga, kao njihova desna ruka i pouzdani saveznik.

U rijetkoj izjavi za medije izrazila je ponos sestrinim uspjesima i napomenula da je Dragana bila izvrsna u školi zbog svoje predanosti, talenta i ljubavi prema narodnoj kulturi. Tijekom odvojenog slučaja, Mirković je izrazila žaljenje što njezina voljena sestra i obitelj nisu mogli prisustvovati njezinom vjenčanju s Tonijem zbog sankcija uvedenih Srbiji 1999. godine. Njihova svadba održana je u općini i bila je skromna. U to vrijeme zbog viznih ograničenja nisu mogli prisustvovati članovi Mirkovićeve obitelji, uključujući njezin otac, majka i sestra. Iako je Toni od rođenja austrijski državljanin, Mirković nije mogla ishoditi vize za svoju obitelj sve dok njihova zajednica nije zakonski priznata. Zbog toga je njihov popis gostiju bio ograničen na svega dvadesetak osoba, a čak ni neki članovi Tonijeve obitelji nisu mogli prisustvovati.

Ipak, Mirković je njihovo vjenčanje smatrala najljepšim i najromantičnijim trenutkom u svom životu, jer je bila ispunjena čistom ljubavlju i srećom koja je bila dovoljna da je održi u tom trenutku. Ove detalje otkrila je Dragana Mirković u ranijem razgovoru za medije.