Neke slavne osobe vole čuvati detalje svog života u tajnosti. Uzbudljiva vijest stigla je iz sela Visibaba kod Požege, glumica Marija Petronijević sredinom rujna trebala bi dobiti svoje drugo dijete. Petronijevićeva je postala poznata po ulozi u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, ali se prije nekoliko godina povukla iz javnosti i vratila u rodni grad. O svom osobnom životu bila je diskretna, dajući malo informacija o svom partneru ili sinu čije ime javnosti nije poznato ni dvije godine nakon rođenja.

Iako se Petronijević trudila da čuva svoju privatnost, njen suprug, IT stručnjak Milinko Isaković, svojevremeno je na Instagramu podijelio selfi para. Prozvana srpskom Monikom Beluči, naša je glumica gradsku vrevu i žurku odlučila zamijeniti jednostavnijim, ruralnim životom koji se vrti oko poljoprivrede i dodira s prirodom. Slično tome, Isaković dijeli njezine vrijednosti te i on i njegova supruga, zajedno sa sinom, uživaju u sporijem ritmu života daleko od gradske vreve.

Isaković je prvi put u javnosti stekao priznanje prije više od deset godina kada je putovao po Srbiji kako bi proveo humanitarnu akciju “Milinko te daruje”. U ovoj akciji podijeljeno je na stotine poklona na raznim lokacijama u nadi da će ih dobiti oni kojima su najpotrebniji, prenosi Kurir. Jednom je izjavio da mu je cilj usmjeriti fokus na stare, temeljne vrijednosti koje su zanemarene u modernom dobu.

Marija, koja očekuje prinovu, a termin bi trebao biti u rujnu, nedavno je rodila. U teškom trenutku kada se Gloria borila s tugom zbog iznenadnog gubitka roditelja, glumica je otkrila da je u drugom stanju. U ekskluzivnom intervjuu Gloria je podijelila svoje iskustvo. Spol bebe još nije poznat, a čekat će se do poroda da se sazna je li dječak ili djevojčica.