Jelena i Zoran Živanović, članovi benda “Zana”, u sretnom su braku već nekoliko godina i važe za jedan od najsložnijih parova. Međutim, njihova veza nije uvijek tekla glatko, a jednom ju je potresao veliki skandal. Prije braka s Jelenom, Zoran je bio u braku s Verom, a zajedno su imali dvije kćeri, Tamaru i Mariju. Ono što je zanimljivo je da se priča da je Žika prevario svoju suprugu tako što se upustio u ljubavnu vezu s Jelenom, a da je ta veza započela dok je Žika još bio u braku.

Što se tiče mog bivšeg muža i njegove sadašnje žene, teško mi je povjerovati. Odbijao je javno priznati da me je dvije godine obmanjivao o tome gdje se nalazi u Poljskoj, već je bio prisutan u njenoj kući na Strahinjića bana. Neću komentirati čovjeka koji je prevario i sebe i našu djecu. Oni koji poznaju i njega i mene razumiju istinu. Nema potrebe da se ikome pravdam. Čak i oni koji me ne poznaju mogu prelistati vašu publikaciju i sami izvući zaključke, kako je Vera otkrila u intervjuu za “Skandal!”. Vera je neustrašivo otkrila svoje najintimnije misli i osjećaje, priznajući svoju kivnost prema bivšem supružniku i njegovoj sadašnjoj partnerici za koju tvrdi da je bila čest gost u njihovom zajedničkom domu.

Nemam želju ulaziti u raspravu s te dvije osobe jer ih smatram inferiornima u smislu morala, obrazovanja i odgoja. Stvoreni su jedno za drugo.  Pitam se da li da raspravljam i osuđujem ženu koja je također bila u vezi s našim kumom Radovanom. Isti postupci koje je izvršila prema njemu, kao i prema njegovoj supruzi i sinu Nikoli, bili su, kako je objasnila, usmjereni i prema meni i mojoj djeci.

Žika i Jelena su 2008. godine svoju ljubav učvrstili brakom. Njihov odnos uvijek je prikazivan kao savršen. Međutim, Žikinu bivšu suprugu duboko je pogodilo saznanje da je Jelena, zajednička prijateljica koju je primila u svoj dom, iznevjerila njezino povjerenje i odanost ubodom nožem u leđa. Mislim da ne vrijedi komentirati njezine postupke, jer ne zaslužuju priznanje. Vjerujem da ova žena ne bi mogla pronaći partnera da nije bilo dostupnih oženjenih muškaraca. Ne želim govoriti loše o nekome tko mi je nekoć bio blizak prijatelj i mom bivšem mužu koji ju je odlučio oženiti. I on i ja svjedočimo onome što se dogodilo. Međutim, ne želim ovjekovječiti ciklus beskonačnog reklamiranja njihovog ponašanja. Vrijeme je da tome dođe kraj. Iako par nema nikakvu biološku djecu, rašireno je nagađanje da su možda razmišljali o posvojenju. Jelena je jednom prilikom otkrila da su istraživali razne metode, ali je bila uporna u tome da ne dobiva publicitet po tom pitanju. Jelena je izjavila da su pokušali na sve moguće načine, ali radije ne skreću pažnju na svoje osobne stvari. Vjeruju da neki aspekti njihova života trebaju ostati privatni. Jelena ima iskustva s ljubavlju prema djetetu, ali nikada nisu doživjeli ljubav prema vlastitom djetetu jer ga nikada nisu ni imali. Stoga su nesigurni propuštaju li nešto što nikada nisu imali. Danas su i Žikine kćerke prihvatile Jelenu i imaju dobar odnos.