Veridba Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izazvala je pažnju javnosti. Međutim, postoji jedan aspekt koji je pobudio  interesovanje svih pa i medija do te mjere da neki nagađaju je li par već tajno sklopio brak.

Fudbaler Sevilje i Cecina nasljednica pre dve nedelje podelili su srećnu vest o veridbi, na veliko oduševljenje svojih obožavalaca. Kao što se i očekivalo, par je nekoliko mjeseci ranije objavio svoje planove da se vjenčaju. Njihova namera je bila da održe privatnu građansku ceremoniju u Španiji, a nakon Cecinog rođendana usledi velika proslava u Beogradu. Međutim, njihovi planovi su stali kada su doživjeli tragičan gubitak nerođenog djeteta. Kao rezultat, sve je stavljeno na čekanje.


Uprkos životnim poteškoćama, ne može se jednostavno prestati živjeti. Kako ljubav i dalje buja i jača, bilo je prirodno da Gudelj zaprosi svoju obožavanu djevojku. Uostalom, već nekoliko mjeseci zajedno borave u Sevilli, a čini se da će tu ostati u dogledno vrijeme budući da je Gudelj nedavno produžio ugovor s klubom. Nemanja je četiri dana ranije objavio fotografiju koja liči na stil portreta NBA igrača. Na slici imadres Warriorsa dok u ruci vrti košarkašku loptu. Na  fotografiji njegove ruke krase pozamašne tetovaže i prstenje.

Zlatni prsten na prstenjaku desne ruke, koji je za njega bio uobičajeni dodatak, isticao se više od ostalog nakita koji je nosio. Nadaleko je poznato da na tom prstu nosi svoj vjenčani prsten. Međutim, to se nije vidjelo na fotografijama prije. Ovo dovodi do pitanja da li su se venčali u tajnosti. Takvo otkriće se ne može sakriti na duži vremenski period. Sasvim je sigurno da će u dogledno vrijeme javnost biti upoznata sa time.