Popularni glumac Nenad Jezdić postao je poznat po svojoj sposobnosti da ostavi neizbrisiv dojam u svakoj ulozi koju preuzme. Već duže vrijeme živi u mirnom selu Zabrdica, gdje je razvio duboko poštovanje prema poljoprivredi. Nenad je već godinama u sretnom braku sa suprugom Sarom i dijele radost zajedničkog odgoja četvero djece. Kao privrženi obiteljski čovjek, jako se brine da svoje najmilije zaštiti od očiju javnosti, kako bi ih zaštitio od bilo kakvih neugodnih okolnosti. Izražava nedostatak interesa za digitalno područje, naglašavajući svoju želju da nastanjuje opipljivi, fizički svijet. Kao rezultat ove preferencije, on se suzdržava od korištenja bilo koje platforme društvenih medija.

Virtualni svijet sugerira izmišljeni identitet, konstruiranu personu i pristranu komunikaciju koja se ne odnosi na pojedinca, već na predmet. Osobno, odbacujem virtualni svijet i suzdržavam se od bilo kakvih računa ili profila na društvenim mrežama. Za mene je to lažno postojanje. Tijekom pandemije bilo mi je podnošljivije biti smješten na svojoj zemlji, okružen svojim usjevima i voćkama, kao vlasnik imanja. To je govornik izrazio tijekom svoje izjave.


Jezdić nije od onih koji često raspravljaju o svojoj partnerici, no na jednom je primjeru istaknuo kako mu je obitelj primarni oslonac i moć. Nakon što sam rekao “da” tijekom ceremonije vjenčanja, bilo u crkvi, pred svjedocima ili u gradskoj vijećnici, jasno se sjećam da sam pomislio: “Moram nastojati osigurati da ovo moje ‘da’ ostane neokaljano.” Držeći se standarda viteštva i časti, cijenim i štitim žene u svom životu kao da su dragocjene kapljice vode koje mi leže na dlanu. To je vodeći princip kojeg se držim, kako je objasnio govornik.Kako kaže glumac, Sara je jasno dala do znanja da se nema namjeru otkriti javnosti, a on je nepokolebljivo poštovao njenu odluku. Glumac je rekao da njegova supruga ne cijeni to što joj se obraća na bilo koji način, čak ni zbog njezine pozicije u njihovom braku ili jednostavno izgovaranje njezinog imena. U ovoj priči, glumac preuzima identitet svoje žene, a njegova žena preuzima njegov. Ovo sažima temeljnu prirodu braka.


Svojim djelovanjem nastoji naučiti djecu da uspjeh u svim aspektima života može postići samo čovjek koji je uporan, ustrajan i ima jasan cilj pred sobom. Jezdić je u razgovoru za “Gloriju” istaknuo kako je ključno dati djeci primjerene uzore. Kao što poslovica kaže: “Da biste promijenili svijet, počnite od sebe.” Jezdić smatra da što smo veći napori da se suprotstavimo negativnim osobnim tendencijama, postajemo značajniji i napredniji kao pojedinci i ličnosti. Postupno dolazi do ostvarenja svih svojih želja. Moji poslovni ciljevi postupno postaju stvarnost. Moj pristup je usredotočen na postizanje onoga što je unutar mojih mogućnosti. Destilerija je osnovana prije dva desetljeća, a zasađene su i prve voćke s ciljem proizvodnje rakije. Ovaj pothvat nije novi pothvat, već je u tijeku iu razvoju. Sada sam sposoban proizvesti i do dvjesto tisuća litara rakije, no potražnja na tržištu trenutno ne podržava te količine. Posljedično, oklijevam preuzeti prekomjerne troškove koje ne mogu riješiti bez dodatnih troškova. Kada ima predstavu ili snimanje on odlazi u Beograd ali se odmah vraća svojoj kući u prirodi.