Aleksandra Prijović postigla je neviđen podvig oborivši brojne rekorde. Niko nije mogao ni pretpostaviti da će ona napraviti u regiji ono što je upravo uradila.  Rasprodala je tri uzastopne predstave u beogradskoj Areni, au Zagrebu je rasprodala četiri, a najavila je i petu. Prijovićeva je postala glavna priča, a mnogi su fascinirani odnosom nje i Lepe Brene.

Tijekom drugog koncerta u Beogradu, Brena se pojavila modno kasno, utjelovljujući esenciju prave dive. Dvije pjevačice zajedno su nastupile na pozornici, dijeleći emotivni zagrljaj i puštajući suze radosnice. Mlada pjevačica se zahvalila na neizmjernoj podršci koju je dobila od Brene.

Aleksandra je ispričala razgovor koji je imala s Brenom prije probe. Ona ju je savjetovala da se opusti i uživa u svom trenutku, uvjeravajući je da će sve proći u redu. Tijekom probe Aleksandra je povjerila Breni da se boji da će se onesvijestiti kada ona ode. Brena se tome nasmijala, no kada je izašla s pozornice, čvrsto je zagrlila Aleksandru i počela plakati, zbog čega se Aleksandra gotovo onesvijestila od intenziteta trenutka. Sada Aleksandra uživa u svom velikom uspjehu.


Prija ima blisku vezu sa suprugom Filipom. Oboje uživaju u odgoju sina Aleksandra, koji je naslijedio majčin glazbeni talent. Iako se Prija inače suzdržava od dijeljenja osobnih fotografija, nije odoljela da ne podijeli jednu na kojoj joj sin svira klavir. Filip se na Instagramu dopadljivo oglasio komičnom dosjetkom upitavši svoje kolege glazbenike spavaju li  dobro jer se dogodio prekrasan trenutak – zvijezda je rođena. Majčino je srce nabujalo od ponosa dok je željno primjećivala sinovljevu rastuću strast prema glazbi, zahvalna što pokazuje toliki interes za tu umjetnost u tako nježnoj dobi.