Razlaz između Marije Šerifović i Džejle Ramović postao je udarna tema u domaćim medijima. Njih su dvoje nekada bili nerazdvojne kolegice, no već duže vrijeme nisu viđene zajedno. Mnogi su nagađali da su se nekoć prisne prijateljice tijekom godina udaljile. Postojale su priče i špekulacije da su njih dvije i u ljubavnom odnosu a sve temeljeno na tome što se smatra da je Marija pripadnik gej populacije i to je navodno stvorilo Džejli velike probleme sa roditeljima. U tim pričama nije bilo istine iako su se njih dvije puno družile i Džejla je bila čest gost u Marijinom domu u Beogradu a čak su zajedno išle i na zimovanje.

Unatoč nedavnom gostovanju mlade pjevačice u jednoj emisiji, percepcija javnosti o vezi Džejle i Marija ostala je nepromijenjena. Tijekom emisije, na upit da navede najbolji album od onih koje su objavile Marija Šerifović, Tea Tairović ili Aleksandra Prijović, Džejla je bez oklijevanja odabrala Prijović. Od svih kolegica, Džeila se izdvaja kao ona koja nije spomenula posljednji Marijin album “Dolazi ljubav”. Time je Džeila jedna od rijetkih osoba koja još nije najavila izlazak novog albuma.

Spor između Marije Šerifović i Džejle Ramović još uvijek je predmet nagađanja jer obje strane još nisu objavile svoj stav o ovom pitanju. Očito je da je njihov odnos doživio značajnu promjenu, jer više nemaju zajedničke predstave i izlete, za razliku od prošlosti.


Mentorica i dosadašnja pobjednica izbora “Zvezde Granda” i dalje se povezuju na društvenim mrežama, što pokazuje da nisu u potpunosti prekinuli komunikaciju i da održavaju srdačan, iako ne posebno blizak odnos.