Dzhuna je poznata ruska astrologinja i iscjeliteljica koja se naširoko smatra jednom od najmoćnijih u svom području. Njezino puno ime je Evengia Yuvashevna Davitashvili, ali se obično naziva nadimkom Dzhuna.Ljudi iz raznih regija diljem svijeta tražili su njezin savjet s velikim poštovanjem, cijeneći njezine riječi mudrosti i uvida.

Prema njezinim tvrdnjama, posjedovala je sposobnost liječenja raka i drugih teških bolesti, a bila je sposobna i produžiti ljudski život za više od jednog stoljeća. Ironično, patila je od komplikacija vezanih uz cirkulaciju i na kraju je preminula nakon što je dva dana bila u komi.I danas se nastavljaju prenositi njezine riječi. Ako vjerujete da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda je ovo tekst za vas. Naglasila je da su sljedeća tri znaka posebno izvanredna, budući da posjeduju moć postići sve što mogu zamisliti, čak do te mjere da pokore cijeli svijet.

Ovan

Ovnovi vode buran život zahvaljujući svojim jedinstvenim osobinama ličnosti. June je bila mišljenja da te osobe posjeduju nezasitnu želju za trenutnim zadovoljenjem. Jedinstvena kombinacija različitih čimbenika može dati osebujne ishode, zahvaljujući Ovnovoj sklonosti da bude spreman za svaku životnu situaciju. Ovnovi su spremni učiniti sve potrebne ustupke u potrazi za uspjehom.

Lav

Lav je stvorenje koje je spremno srušiti svaku prepreku kako bi postiglo svoje ciljeve. Međutim, unatoč svojoj žestokoj prirodi, lavovi posjeduju određenu razinu samosvijesti koja ih sprječava da prijeđu određene granice. Dok njihova igra čekanja zahtijeva strpljenje, vrlo su vješti u uhođenju svog plijena i sposobni su precizno i ​​lukavo provoditi svoje strategije. Važno je napomenuti da njihove metode nisu jednostavne ni izravne. Sposobnost znaka da se samoregulira apsolutno je zapanjujuća.

Riba

Joan je vjerovala da je ovaj znak vrlo podcijenjen. Oni koji potpadaju pod horoskopski znak Ribe općenito su mirne osobe koje pokazuju impresivnu sposobnost svladavanja prepreka u novom timskom okruženju. Skloni su izbjegavanju svađa i nesmetano idu prema svojim ciljevima. Nadalje, posjeduju jedinstveni talent za zarađivanje novca na nekonvencionalne načine koji možda nisu prethodno razmatrani.