Tamara Globa, izvanredni astrolog iz Rusije, privukla je veliku pažnju svojim izuzetnim talentom za predviđanje budućnosti. Njen savjet je poput svjetionika u magli, koji vodi ljude kroz mračne dubine nepoznatog. Njena reputacija sija kroz astrološku zajednicu poput zvijezde na nebu, čineći je ne samo visoko cijenjenom već i često citiranom.

Ovan
Za energične i hrabre Ovnove, period koji dolazi predstavlja poziv na akciju i preuzimanje kontrole nad svojim životom. Tamara Globa savjetuje Ovnovima da se ne boje iskoristiti prilike koje im se pružaju, bez obzira na izazove koje mogu donijeti. Sada je vrijeme da skupite hrabrost da se suočite s nepoznatim sa osmijehom i prizemljenim stavom. Ovan treba da slavi svaki uspjeh jer svaki korak naprijed je prilika za rast. S kakvim god izazovima da se susreću, važno je da se s njima nosite s gracioznošću i lakoćom.

Što se tiče karijere, Ovan ima sjajne izglede u narednim mjesecima. Novi projekti i saradnje otvaraju vrata za ostvarenje njihovih ambicija. Njihova sposobnost da ideje prevedu u akciju bit će izvanredna, postavljajući temelje za budući uspjeh i priznanje u poslovnoj zajednici.

Vaga
Šarmantnim i društvenim Vagama nadolazeći period će donijeti nova iskustva i prilike za proširenje vaše društvene mreže. Tamara Globa ohrabruje Vage da krenu na putovanje koje može dovesti do dubokih veza i prijateljstava. Njihov entuzijazam će ih voditi kroz razne susrete i avanture.

Kada je ljubav u pitanju, Vaga treba da bude strpljiva. Sada nije najbolje vrijeme da se fokusirate na pronalaženje partnera. Umjesto toga, fokusirajte se na razvoj sebe i svojih interesovanja. Fokusirajte se na karijeru i lični rast, a ljubav će doći u svoje vrijeme.

Djevica
Pedantnim i analitičnim Devicama april 2024. doneće mnogo uspeha i ljubavi. Tamara Globa predviđa finansijski prosperitet i povećanu podršku najmilijih. Moguće je da usamljena osoba pronađe savršenog partnera i voli da cveta kao prolećna bašta.