Kristina Radenković posljednjih deset godina uživa u ljubavi s Nikolom Radojevićem s kojim dijeli radost roditeljstva s njihovim sinom i kćeri. Njen ljubavni život obilježio je i rukometaš koji je u centar pažnje dospio nakon što je uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac.

Prije nego što je upoznala ljubav svog života, Kristina Radenković je duže vrijeme bila u ljubavnoj vezi s Ljubom Jovanovićem. Tokom veze, strastveno je raspravljala o svom tadašnjem dečku, ističući njihovu sposobnost da pristupe i riješe sve probleme otvorenom komunikacijom.

“Upuštajući se u otvoreni dijalog, možemo riješiti naše tipične sukobe, a Ljuba preuzima dodatnu odgovornost upravljanja mojom povremenom tvrdoglavošću. On zna način da ukroti moj povremeno neobuzdani temperament.”

Voditeljica je tad spomenula da u Ljubi nema samo partnera za cijeli život, već i prijatelja od povjerenja. Tek što je počelo njihovo putovanje kao para, munjevito su se proširile glasine da je dvojac iznenada prekinuo svoju vezu.

Kako se navodi, rukometaš je bio primoran pokupiti svoje stvari i napustiti stan koji su on i Kristina nedavno uredili kao novi dom. Prema pričama koje kruže živjeli su skupa svega 7 dana.