Ranijih dana njihove snažne i strastvene ljubavi, Duško Tošić je jednom prilikom spomenuo sina, osvrnuvši se na blisku vezu između bivšeg nogometaša i njegove supruge Jelene Karleuše.

Kruženje starog videa na TikToku na kojem se pojavljuje Duško Tošić skrenulo je pažnju na njegovu želju da uz imena kćeri Nike i Atine istetovira i ime svog sina jer su mu one, sudeći po intervjuu koji je dao, najveći blagoslov.

Samo nekoliko dana uoči rođendana svojih kćeri, Tošić je donio odluku da na svojoj desnoj ruci zauvijek ispiše imena svojih voljenih kćeri, a lijevu je, kako je objasnio, rezervisao za svog sina.

Tošić je pred kamerama izrazio iščekivanje svog sina, navodeći da je prazna lijeva šaka tamo gdje ga očekuje. Jesu li njegove težnje za nasljednikom samo san ili opipljiva stvarnost, tek treba utvrditi.

U iskrenom otkriću nedavno, Karleuša je otvoreno progovorila o svom braku s Duškom Tošićem, ističući da, osim pravne dokumentacije, njihova veza već duže vrijeme nema suštine.

“Duško i ja smo u zakonskom braku. Iako gajim duboku ljubav prema njemu, sumnjam da nema dovoljno njegovih osjećaja prema meni. “