Steva Simeunović, skladatelj i tekstopisac, nadaleko je poznat po svojoj izvrsnoj scenskoj prisutnosti i stvaranju bezbrojnih pjesama koje su se popele na vrhove top lista. Međutim, njegov brak s 30 godina mlađom pjevačicom izazvao je veliku buru u javnosti. Unatoč oštrim kritikama i predviđanjima o propasti njihove veze zbog razlike u godinama, par je dokazao da su svi bili u krivu. U sretnom su braku gotovo pet godina, pokazujući da je njihova ljubav pobijedila ono što su mnogi smatrali nepremostivim razlikama.Tijekom njihovog vjenčanja 2018. zabava je bila gotovo podijeljena na pola. Među izvođačima su bili Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Vika Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đolet Đogani, kao i Snežana Đurišić.

Od se sada kupaju u oceanskim vodama Egipta, a Zoranove fotografije izazvale su veliku buru na raznim društvenim mrežama. Dok neki izražavaju divljenje njihovoj vezi, navodeći je kao oličenje ljubavi koja nadilazi sve barijere, postoje drugi koji ne govore blagonaklono o njihovoj ljubavnoj vezi.Vidljivo je da su Steva i Zorana zaljubljeniji nego ikad prije, te da su uspješni u negiranju svih predrasuda i predrasuda. Prema Zoraninim riječima, Stevu je prvo privukao njezin glas. Odluku stati na ludi kamen donijeli su u roku od samo 15 dana. Po mom mišljenju, godine nisu faktor kada treba pronaći svoju srodnu dušu. U takvoj vezi nema krize, samo međusobno poštovanje i ljubav.

Na sceni se Stevan i dalje snalazi sa damama, ali ja, srećom, nisam ljubomorna osoba. Osjećam se sigurno i postojano u našoj vezi. Kad me zaprosio, to nije bilo temeljeno na mom fizičkom izgledu, već na mom glasu. Vjenčali smo se samo petnaestak dana nakon što smo se upoznali. Dok sam odrastala bez roditelja, uvijek sam osjećala da mi nedostaje očeva ljubav. Međutim, u Stevi sam pronašao puno više. On mi je kao otac, majka, brat, prijatelj, pa čak i psiholog. On utjelovljuje sve što žena može poželjeti od muškarca.

Često posjećuju svečanosti, društvena okupljanja i posebne događaje kao par, stalno pokazujući sretno i zadovoljno ponašanje. Unatoč tome što su neki ljudi zatečeni razlikom u godinama, svojom su bračnom zajednicom pokazali da godine nemaju veliki značaj, a da su privrženost i divljenje ključni. Skladatelj se trudi zadovoljiti svoju dragu osobu u svakom aspektu njihove veze, ali postoji jedna stvar koju joj nije dopustio. “Bila sam razočarana kada sam saznala da neću moći da učestvujem u “Zvezdama Granda”. Muž me je pitao kada ću se vratiti muzici, a ja sam odgovorila sa “do Zvezda Granda”. On me je odmah obavestio da će biti nepravedan prema ostalim natjecateljima ako budem sudjelovao. Sinulo mi je da bi me se smatralo da imam prednost jer sam supruga skladatelja. Savjetovao mi je da izdam svoj album, uvjeravajući me da će sve ispasti u redu. Ambiciozna pjevačica uvjerena je da je njezin proboj u glazbenoj industriji još uvijek na pomolu. Ona čvrsto vjeruje da ima ono što je potrebno za postizanje velikog uspjeha u budućnosti. Da li će joj se želja ostvariti ostaje da se vidi.

Oglasi - Advertisement