Ljudi na društvenim mrežama često vole da prate slavne ličnosti i da ih komentarišu kao da ih lično poznaju. To se desilo i jednoj slavnoj državnici i o tome vam danas pišemo. Milena Popović, udovica pokojnog kosmetskog političara Olivera Ivanovića, ove je godine na svom Instagram nalogu podijelila fotografije na kojima je dokumentirala svoj odmor. Među slikama je bila i sama fotografija u novonabavljenim kupaćim kostimima.

Konačna lokacija ostaje neizvjesna, iako slike nevjerojatno podsjećaju na daleki Jadran. U prethodnom se postu osvrnula na uobičajena uvjerenja vezana uz kilograme, ne pojasnivši je li joj ta uvjerenja prenio netko drugi ili su ona osobno primjenjiva na njezinu visinu.

Ona je napisala sljedeće: “Na platformi društvenih mreža podijelila je kako bi, prema uvriježenom mišljenju, trebala skinuti 5-7 kilograma kako bi postigla željenu težinu. Ponosno je izrazila svoje zadovoljstvo, osjećajući se voljenom i sretnom. Nije li to utjelovljenje idealnog stanja? 😊🍀💓” Kao odgovor na njenu objavu, žena je ostavila komentar ovim riječima:

Dopustite mi da vam iznesem svoje iskreno mišljenje, usred svih laskanja koja dobivate. Iako je ona nedvojbeno zadivljujuća žena, mora se reći da imate nešto viška kilograma. Iz kupaćeg kostima vidljivo je da imate primjetan trbuščić. Ako ste zadovoljni svojim trenutnim izgledom, predlažem vam da razmislite o promjeni modnih izbora. Vaš bi se stil mogao prilagoditi vitkijoj figuri jer trenutno djeluje prilično razmetljivo.


Osim što je pozirala u kupaćim kostimima, slikala se i u traper hlačicama.Čini se da se Milena zaista trudi da prikupi simpatije i pažnju svojih pratilaca sa ovim izazovnijim slikama, što nekima na kraju krajeva i odgovara, dok drugima ne.

 

Oglasi - Advertisement