Gorici Popović prioritet je zadržati osjećaj privatnosti kada je u pitanju njezin osobni život. Zbog toga se u javnosti vrlo malo zna o njezinom braku i ljubavnoj vezi s glazbenikom Nenadom Nešom Petrovićem. Unatoč tridesetogodišnjem braku i skladnoj vezi, detalji oko njihovog vjenčanja i dalje su obavijeni velom tajne u lokalnoj zajednici. Do danas nijedna fotografija para nije dostupna javnosti. Oni se jako rijetko pojavljuju zajedno u javnosti pa mnogi ni ne znaju da su u braku.

Gorica je jedna od najznačajnijih srpskih glumica koja je ostvarila veliki broj uloga u domaćim serijama i filmovima. Tako smo ipak imalipriliku da je bar na filmskom platnu vidimo u vjenčanici.  Brak Gorice Popović i Velimira Bate Živojinovića obilježen je samo jednom fotografijom.

Ova fotografija nastala je tijekom snimanja filma “Kraj rata”, a prikazuje crkveno vjenčanje para. Gorica Popović, odjevena u jednostavnu, a elegantnu bijelu vjenčanicu, na ekranu je izgledala zapanjujuće lijepo, poput oživljene vizije. Ovaj događaj zbio se 1984. godine, a fotografija je do danas ostala jedini vizualni zapis njihovog vjenčanja.


Gorica je u trenutku snimanja supružniku Neši izjavila beskrajnu ljubav, samo osam godina nakon što je fotografija snimljena. Nasuprot tome, Bata je već proveo dvadeset i pet godina u sretnom braku sa svojom suprugom Lulom. Gorica je ispričala kako su scene u filmu koji je režirao Dragan Kresoja bile fantastične. Prisjetila se kako su se vjenčali s krunama na glavi i kako ju je Bata nakon toga u šali nazvao svojom ženom. Ovu zabavnu anegdotu bilo je lako prisjetiti i pridonijela je šarmu filma.

Oglasi - Advertisement