Saška i Đorđe Đoković odlučili su krstiti sina Aleksandra 12. rujna, na isti dan kada su izmijenili zavjete. Njihovo vjenčanje bila je velika ceremonija koja je trajala nekoliko dana, počevši u Beogradu i završivši na obali Crne Gore. Nakon točno godinu dana od vjenčanja, par je krstio sina Aleksandra.

Nevjerojatno, ceremonija se poklopila s osvajanjem trofeja najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića  na suprotnoj strani zemaljske kugle, samo dan nakon što je  trijumfirao u finalu US Opena u New Yorku. Unatoč prethodnom angažmanu, Novak je ovom veselom događaju prisustvovao uz svoju suprugu Jelenu. Oni su iz Njujorka stigli u Beograd da bi prisustvovali ovom važnom porodičnom događaju.

Saška je podijelila kratak video isječak iz crkve Svetog Marka u Beogradu, na kojem je lijep obred uz riječi “Naš Aleksandar”. Značajnoj svečanosti nazočile su obje obitelji. Dok su bili u crkvi, uz roditelje smo mogli primjetiti Novaka Đokovića, njegovu suprugu Jelenu, sina Stefana i kćerku Taru. Bio je prisutan i brat Marko u društvu djevojke. Hitnost povratka slavnog tenisača iz New Yorka može se zahvaliti i značaju krštenja njegovog bratanca. Tako značajnu prigodu non nije želio  zanemariti.

Nakon svečane ceremonije, obitelj Đoković organizirala je feštu na otvorenom na kojoj je nazočila njihova brojna obitelj i intimni prijatelji. Osvanuo je fascinantan TikTok video koji prikazuje Novaka kako se upušta u igru ​​kola s Jelenom, Saškom, malim Aleksandrom i njihovim društvom. Novak je igrao bos i svima se video dopao i imao je mnogo komentara. Nakon krštenja uvečer je Novak bio prisutan na dočeku na balkonu skupštine gdje je bio jako emotivan.

@alo_portal

Cela porodica stigla je iz Amerike zbog posebnog dana, a Novak Đoković nije krio sreću, pa je u jednom momentu i bos zaigrao kolo na travi. 😍 #novakdjokovic #đoković🇷🇸 #fyp #fypシ #kolo

♬ original sound – Alo_portal