Anđelka Prpić u posljednje vrijeme niže pozitivne objave, a ona ne gubi vrijeme da ih podijeli sa svojim revnim pratiteljima na društvenim mrežama. Svaka njezina objava nailazi na veliko uzbuđenje i podršku. Unatoč tome što je nedavno dobila svoje drugo dijete, djevojčicu Čarnu, koja je vrlo brzo postala središte njezina svijeta, ova glumica i dalje je jedna od najomiljenijih i najkarizmatičnijih osoba u našoj industriji. Nevjerojatno, ona još uvijek uspijeva naći vremena za uključivanje u svoj aktivan društveni život.

 

Pohađanje javnih događaja, posebno onih koji imaju osobni značaj, nešto je što aktivno nastoji izbjeći propuštanje. Posljednje događanje na koje je, s opravdanim opravdanjem, došla bio je 51. Filmski festival u Sopotu. Ovaj festival, koji je organiziran pod motom “U slavu Reda – Za film i slobodu”, za nju je imao veliku važnost. “Sofest” je imao za cilj da publici predstavi domaća filmska ostvarenja, točnije srpske filmove i koprodukcije manjinskih naroda iz prethodne godine. Ukupno je prikazano 37 ostvarenja, au natjecateljskom programu sudjelovao je 21 film koji je uključivao tri manjinske koprodukcije.

Jedan od vrhunaca petog dana 51. Filmskog festivala u Sopotu bila je projekcija filma “Ala je lep ovaj svet” s Anđom u glavnoj ulozi. Publika je toplo primila film, potvrđujući njegov pozitivan prijem. Upravo tijekom ovog festivala dobili smo uzbudljivu vijest od Anđelke Prpić. Anđa je iskrenim riječima izrazila svoju duboku zahvalnost uz zapanjujuće fotografije koje je podijelila na Instagramu. Odala je priznanje nevjerojatnoj podršci i prisutnosti prekrasne publike, istaknuvši kako je njezino prisustvo sve dalo smisao.

 

Ohrabrenje i naklonost koju glumica dobiva od publike nedvojbeno su čimbenici koji uvelike pridonose novim pothvatima. I Anđelka je ovoga puta naišla na srdačan odgovor koji joj je izmamio osmijeh na lice. Vrijedi istaknuti kako se glumica, koja trenutno ima 38 godina, po drugi put prihvatila uloge majke i u njoj iskreno uživa. Vidljivo je to iz njezinog blistavog izgleda, a opće je poznato da nikad nije izgledala zanosnije. Ona se ne razdvaja od svog novog izabranika Marka Žugića koji joj je najveća podrška u svemu.