Tijekom ljetne sezone Dušan Mihajlović, potomak preminulog Siniše Mihajlovića, odlučio je boraviti u Srbiji. Uz raskošnu rezidenciju u Porto Červu i razne druge povoljne prilike koje mu se pružaju z aodmor, odlučio je vrijeme provoditi na selu. Na temelju Dušanovog nedavnog uploada kratkog videa snimljenog uz Dunav, može se zaključiti da se trenutno nalazi u stanu bake Viktorije.

Dušan se  zaputio u Srbiju  u No vi Sad zajedno sa svojim stricem Draženom Mihajlovićem kako bi sudjelovao u svečanom otkrivanju murala u spomen na svog preminulog oca. Zanimljivo je da je njegov otac ranije dobio cijenjenu titulu počasnog građanina grada. Dražen i Dušan zahvalili su se Gradu Novom Sadu, Udruzi i stanarima zgrade koji su velikodušno dopustili da se mural postavi na lokaciju od velikog značaja iz više razloga.

Mural s likom Siniše Mihajlovića ima značaj i izvan lokacije na Limanu 1, gdje je proslavljeni nogometaš boravio. Njegovo pozicioniranje je promišljeno, jer gleda prema stadionu na kojem je započela i završila njegova slavna karijera. Važno je napomenuti da je Dušan nakon očeve smrti više puta posjetio Srbiju. Također, nazočio je ceremoniji  povodom Dana državnosti, na kojoj je Aleksandar Vučić posthumno odao priznanje poznatom nogometašu i stručnjaku koji je 16. prosinca prošle godine tragično preminuo od leukemije.

Dušan, kao predstavnik obitelji Mihajlović,  preuzeo je priznanje za svoh pokojnog oca koji je odlikovan  prestižnim Ordenom Karađorđeve zvijezde prvog reda kao priznanje za izniman doprinos. Nema sumnje da je Miha svojoj djeci kojih ima sa suprugom Adrijanom petero te još jednog vanbračnog sina usadio ljubav prema svojoj domovini.