Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih folk pjevačica u regiji je Dragana Mirković koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije tokom koje je otpjevala veliki broj hitova. Za njeno ime se nikada nije vezivao nikakav skandal a i u svom privatnom životu pjevačica živi pravu bajku sa suprugom Tonijem koji je uspješan biznismen i porodica im je jako imućna. Samo pojedinci koji posjeduju znatna financijska sredstva mogu sudjelovati u ekstravagantnom iskustvu odmora čiji su uživaoci Dragana Mirković i Toni Bjelić. Mediji su dugi niz godina opsežno pratili odmore Dragane Mirković i Tonija Bjelića.

Pjevačica i njezin suprug imaju sklonost ka raskoši i prestižu. Odlučuju se za smještaj isključivo u najluksuznijim i najelitnijim hotelima s minimalno pet zvjezdica. Uz to, uživaju u ekstravagantnim automobilima i druže se s međunarodno poznatim osobama iz svijeta biznisa, glazbe i glume. Stoga nije bilo iznenađenje kada su se i ove godine odlučili povući na isto odredište, mjesto koje je većini pojedinaca nedostupno.

Ljetovanje Dragane Mirković i Tonija Bjelića skrojeno je za osobe popriličnog bogatstva. Slika koju je pjevačica danas podijelila na Instagramu učinkovito prikazuje prirodu ponuđenog smještaja. Na temelju dokaza koje pruža jedna fotografija, može se zaključiti da bračni par trenutno uživa na odmoru u pitoresknoj Grčkoj.

Smješten direktno na obali, hotel nudi prekrasan pogled na prostrani ocean. Oko bazena nalazi se zaštitna staklena ograda, popraćena primamljivim bijelim ležaljkama za vrhunsku udobnost. Nema sumnje da će estradna umjetnica i njezin suprug u tome imati veliko zadovoljstvo. Očekuje se da će sljedećih dana isključivo dijeliti fotografije i anegdote.