Već dugi niz godina Ivan Ivanović je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih vgoditelja ne samo u Srbiji nego i u regiji a u svojoj emisiji je ugostio veliki broj poznatih ličnosti ne samo iz našeg regiona nego i iz cijelog svijeta.Ivan Ivanović, voditelj i scenarist emisije Večeri s Ivanom Ivanovićem, prije dvije i pol godine bio je blagoslovljen dolaskom svoje druge  kćeri. Dolaskom Lole, novinarsko srce podijelilo se na dva jednaka dijela, dosad rezervirana samo za njegovu stariju kćer Stašu.


Ivan je u određenom razdoblju otvoreno izražavao svoju radost zbog izostanka sina kao nasljednika i od prve i od druge supruge. To je bilo zbog njegovog osobnog uvjerenja da ljubav koju je primao od svoje kćeri nadilazi bilo koji drugi oblik ljubavi.

 

Iskreno uživa u društvu svojih voljenih i, neizbježno, postaje sve više zadubljen u temu ženskih preferencija, želja, kao i njihovih potreba i želja.
On posjeduje veliko razumijevanje svakog aspekta, uključujući nepobitnu istinu da svaka žena, unatoč povremenim tvrdnjama koje govore suprotno, gaji ljubav prema romantici.


S namjerom da stvori nezaboravno iskustvo, odlučio je ugodno iznenaditi svoju sentimentalnu suputnicu Anju pripremivši joj doručak prožet romantikom. Kad bi se probudila, supruga Ivana Ivanovića otkrila bi  tanjur ukrašen izborom hranjivih primorskih namirnica koje bi joj on pripremio i donio u krevet što podsjweća na scene iz romantičnih holivudskih filmova. Ivan je u sredini tanjura prerezao dva tvrdo kuhana jaja na pola tako da se preliju na sir. Oko jaja je malo cherry rajčica i mali dio sira. Taj je aspekt nazvao krajnjim dodatkom.