Nika, mlada kći Jelene Karleuše i Duška Tošića, nedavno je izazvala veliko zanimanje javnosti svojim aktivnostima na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Posebno veselje imaju njezini vršnjaci koji Niku sada doživljavaju kao izvor modne inspiracije.

Na iznenađenje mnogih, Nike Tošić je u relativno kratkom vremenu doživjela nevjerojatnu transformaciju. Tinejdžerske godine donijele su joj značajnu promjenu u modnom smislu, što je sve više hvaljeno. Unatoč početnom nedostatku entuzijazma za modu, evolucija imidža Nike Tošić izazvala je divljenje. Karleušina mlađa kći razvila je veliko zanimanje za frizure, najnovije trendove šminke, haljine, cipele i ostale modne dodatke. Svaki odjevni predmet ili nakit koji nabavi izaziva znatiželju djevojaka njezinih godina, ostavljajući ih u nedoumici gdje mogu pronaći slične predmete.

Jedna od Nikinih značajnih osobina je spremnost na dijeljenje informacija o svojim kupnjama, što uveseljava njezine pratitelje. To je posebno cijenjeno jer unatoč tome što je kći poznatih roditelja, ostaje skromna. Nakon nedavne objave, u središtu pozornosti ponovno je Nike Tošić, čiji je imidž doživio potpunu transformaciju koja odražava njezine trenutne godine. Očito je da je procvjetala u staloženu mladu damu koja sve više pokazuje oštro oko za zamršene dizajne.

@.nikaspam

♬ original sound – balkanspeedsongs

Odlukom za snimanje videa u izvrsnoj bijeloj haljini ukrašenoj nježnim cvjetnim uzorcima i sveprisutnim puf rukavima, pobrala je mnoštvo pozitivnih komentara i pohvalnih reakcija, što je u posljednje vrijeme sve češće. Haljina Nike Tošić ne samo da je savršena za vruće ljetne dane, već je i dovoljno svestrana da se može nositi u raznim prilikama. Bilo da se radi o svakodnevnim aktivnostima ili za svečanije događaje, ova haljina je pravi izbor. Sigurni smo da i mama Jelena ima udjela u odabiru Nikinih stajlinga.