Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, bračni par koji je u vezu  stupio prije deset godina, iznevjerili su očekivanja i ušutkali skeptike koji su zbog velike razlike u godinama predviđali burnu budućnost. Svojom skladnom vezom dokazali su da su istinske srodne duše, otklanjajući sve sumnje ili loše želje usmjerene prema njihovoj vezi. U svakoj prilici guštaju u međusobnom društvu, a vidljivo je da unatoč brojnim obavezama koje imaju rijetko vrijeme provode razdvojeni. Ovom prilikom iskoristili su pauzu od posla kako bi krenuli na put i obnovili snage za nadolazeće pothvate.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uporno privlače pozornost, bez obzira na destinaciju ili vrstu odmora za koju se odluče. Bilo da se radi o uživanju u raskoši luksuznog hotela s pet zvjezdica ili o upuštanju u skromno putovanje usred prirode u njihovoj kamp prikolici, njihovi izbori ne prestaju osvajati. Ovog puta uputili su se na egzotično more, što su rado podijelili sa svojim pratiteljima na svojim “Instagram” profilima.


S obzirom na ograničene šanse da svjedočimo poznatom paru koji oblači kupaće kostime, slike koje su podijelili na kojima se odmaraju u bazenu smještenom u mjestu koje oduzima dah s pogledom koji ulijeva strahopoštovanje izazvale su iznimnu pažnju. Osim krajolika koji oduzima dah i očaravajućeg ambijenta koji nerijetko izaziva zavist, pozornost se sada prvenstveno usmjerava na cijenjenu umjetnicu koja samouvjereno prihvaća vlastiti jedinstveni identitet i ponosno pokazuje svoju izvanrednu tjelesnu građu.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević kreću na ljubavno putovanje koje je dokaz njihove nepokolebljive privrženosti. Unatoč negativnim primjedbama, odbijaju se na njih osvrnuti. Uvjereni smo da će ovo revitalizirajuće iskustvo pomladiti njihov duh i potaknuti val kreativne energije po povratku. Mnogi se u komentarima slažu da se velika razlika u godinama skoro i ne primjeti.