Ceremonija vjenčanja Jelene bin Drai dogodila se 2007. godine, a od tada je već 16 godina sretno zaljubljena u svog voljenog partnera Sheikha Saida. Kako bi dodatno učvrstili svoju blaženu zajednicu, par je postao ponosni roditelji četvero djece – kćeri po imenu Asja i tri sina po imenu Hilal, Hamdan i Rashid.Nakon što se udala i postala gospođa Bin Drai, Jelena je za medije govorila o svom braku s opsežnim pregledom pojedinosti o vjenčanju.

Jelena je rado s nama podijelila detalje iz svog života, navodeći da je njezino vjenčanje bilo na određeni dan u travnju točno u četiri sata poslijepodne. Jelena i njezin partner bili su u vezi četiri godine prije nego što su se vjenčali. Osim toga, na Saidovoj polo majici utisnut je broj četiri. Jelena je izrazila želju da ima četvero djece, što će bez sumnje voljeti. Jelenin san o četvero potomaka ostvario se kada je prije dvije godine rodila četvrto dijete. Proslava je održana u kući Saidova oca i bila je intimna. Ukupno 300 uzvanika stiglo je iz različitih krajeva svijeta, a na druženju se odavala počast arapskoj i srpskoj tradiciji.Tradicija koja se pridržavala tijekom vjenčanja Jelene bin Drai bila je praksa kupnje mladenke.Dok je stajao pred okupljenima, njen brat  dočekan je gromoglasnim pljeskom nakon što je dao izjavu. “Prije nego što nastavim s prodajom mladenke, moram pojasniti da je moja sestra za mene neprocjenjiva”, izjavio je. “Međutim, započnimo licitaciju od milijun dolara”.

Said je svoju frustraciju izrazio nizom srpskih psovki. U međuvremenu, on je tražio pomoć od moje majke Vasiljke, koja je uzviknula: “Možeš je imati besplatno, samo je odvedi!” Peđa je sutradan došao vratiti Saidu dati novac jer je vjerovao da se moj muž šali kada mu je pružio hrpu novčanica.Prema Jeleninim riječima, točan iznos novca koji je obitelj Jakovljević platila da je se riješe znaju samo ona i Said.

Jelenina vjenčanica podsjećala je na bajku. Haljina je bila uskog kroja koji je naglašavao mladenkin tanak struk, dok je nježna i romantična čipka dodala eteričnost njezinom izgledu, čineći je gotovo nestvarnom.Svadbu Jelene bin Drai svojom nazočnošću uveličalo je nekoliko uglednih uzvanika, među kojima su bile i poznata  pjevačica Ceca i njezina sestra Lidija, koje su dale na raskoši svečanosti. Jelena je istakla da će ovaj dan pamtiti do kraja svog života.

Oglasi - Advertisement