Mediji uporno bruje o bliskoj vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića koja je isplivala na vidjelo nakon završetka njihove ljubavne veze. Njih dvoje su se upoznali kao takmičari u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Nerijetko zbog toga žuto novinarstvo i internetske stranice mogu insinuirati da su glazbenik i pjevačica popravili vezu. Međutim, u stvarnosti ne postoji prilika za pomirenje.

Rada Manojlović i Milan Stanković jedno drugom otvoreno su iskazivali ljubav bez suzdržavanja. Mirno su se rastali kada je došlo vrijeme, što im je omogućilo da zadrže pozitivan odnos jedno s drugim. Kao rezultat toga, oni mogu održati svoje prijateljstvo i dijeliti tajne do danas. U vrijeme introspekcije u Milanu, za koju neki vjeruju da još traje, Rada je bila dobro informirana o njegovom životu. Izrazila je zbunjenost zbog izbora svog bivšeg partnera da živi u samostanu i vodi monaški život, ali je ipak podržala njegovu odluku.

Ne može se poreći da između njih postoji jedinstvena razina komunikacije, veza koju malo tko može doista shvatiti. Ne iznenađuje da bi jedno drugo jako cijenili i uživali u skladnoj vezi, pogotovo s obzirom na to da su zajedno započeli karijeru, o čemu svjedoči rijetko viđena fotografija. Tijekom cijele suradnje Milan i Rada zajedno su se bavili svim aspektima estrade. Unatoč brojnim preprekama i izazovima, doživjeli su i trenutke sreće i druženja. Nije ni čudo da su i nakon rastanka ostali čvrsti prijatelji koji dijele zajedničke težnje i poglede na život.

Tijekom pandemije mali broj pojedinaca zalagao se za bojkot cijepljenja. Ove osobe dijele zajedničku privrženost pravoslavnim obiteljskim vrijednostima. Dodatno, njihovu bivšu ljubavnu vezu učvršćuje i činjenica da je Radina majka prije nekog vremena preminula, a Milanov otac trenutno je u zatvoru.Nakon veze s Milanom, Rada čini se da ni s jednim drugim muškarcem nije uspjela postići sličnu razinu intimnosti. Slično, Milan  se također suočavao s poteškoćama s emotivnim vezama u svojim kasnijim vezama.