Hrvatska glumica se proslavila u popularnim serijama koje su u regionu imale veliku gledanost. Dom Jelene Veljače izazvao je razne reakcije zbog svog izgleda. Unatoč tome što je stan kupila prije dvije godine, zgodna glumica još nije u potpunosti uredila i pospremila prostor. Prošlog rujna ona i Vito Turšić, njezin partner, prodali su nekretninu u srcu Zagreba u Martićevoj ulici. Ovo je bila njihova prva zajednička nekretnina, a njih dvoje kombinirali su svoje jedinstvene stilove kako bi je renovirali po svom ukusu.

Dom Jelene Veljače prostire se na 165 četvornih metara. Prema glasinama, par je za svoj skladan stan platio pozamašnu svotu od 2000 eura po četvornom metru. Zapravo, neki čak nagađaju da su se zadužili kod banke kako bi kupili svoj dom iz snova.

Razlog kupnje stana s tri balkona, prostranim dnevnim boravkom, luksuznim tušem od zlatnog mesinga i podom od epoksidne smole ostaje nepoznat nikome osim samim vlasnicima. Međutim, ono što je jasno jest njihovo zadovoljstvo odlukom koju su kupili u trenutku kupnje. Kao što svjedoče njihova stalna renoviranja, očito je da su posvećeni postizanju savršenstva u svom domu.

 

Jelenin stan bio je zatrpan kutijama punim njezinih stvari, ali i pribora njezine kćeri. Još nije sve posložila po svom ukusu, ali nije ni pokušavala svojim pratiteljima prikriti kaos. Prvo što je poduzela bilo je podijeliti fotografiju dnevne sobe. Uslijedila je još jedna slika, koja je prikazivala scenu s balkona. Provođenje slobodnog dana usred tjedna na bilo kojem od tri balkona Jelena je rekla da je prijeko potreban odmor. Sam pogled bio je vrijedan sve tjeskobe i umora koji je dolazio sa selidbom. Svi prisutni bili su zadivljeni izvrsnim popločanjem koje je krasilo terasu. U novom domu glumice i Tušića prevladava crno-bijeli kolorit. Iako su prisutni drveni elementi, sve je ukusno usklađeno i prožeto suvremenom estetikom. Važno je napomenuti da se stan nalazi u sklopu prijeratne stambene zgrade.