Prošlo je trinaest godina otkako je Sloboda Mićalović prvi put postala majka, iskustvo koje se dogodilo samo jednom u njenom životu. Ona je u sretnom braku sa svojim kolegom Vojinom Ćetkovićem i njihove kćerke su cenrat sviejta za njih. Nakon poroda dočekala je dvojajčane blizanke Milu i Veru. Ove dvije tinejdžerke danas su izrasle u prelijepe mlade žene – jedna liči na svog oca Vojina Ćetkovića, a druga poprima majčine crte lica.

Slobodine nasljednice međusobno se razlikuju po brojnim stvarima, posebice po fizičkim osobinama. Ipak, tijekom godina Sloboda je, kao ponosni roditelj, uspjela uspješno uskladiti, izbalansirati i kanalizirati sve te jedinstvene razlike na pozitivan i kohezivan način. Prema riječima Slobode Mićalović, majčinstvo je najpotresnija i emocijama najnabijenija uloga koju čovjek može preuzeti. Također je nevjerojatno težak i zahtijeva veliku odgovornost, zbog čega mu pristupa s najvećom pažnjom.

Ona se slaže s popularnim poslovicama koje kažu da mlađa djeca predstavljaju manji razlog za zabrinutost, dok starija djeca zahtijevaju veći stupanj pažnje. Unatoč tome, i dalje je imperativ biti proaktivan i rješavati probleme čim se pojave, a možda čak i pokazati više zabrinutosti nego što se čini potrebnim kako bi se izbjegle komplikacije u budućnosti. Trenutno su Mila i Vera izvrsne učenice koje se ističu u svojim područjima plesa i rukometa. One su dobro odgojene djevojke koje su odgajane s velikim fokusom cijele obitelji, uključujući njihove bake i tete. S obzirom na uspjeh njegovih kćeri, Sloboda ima sve razloge da se odmakne i prepusti Vojinu da preuzme konce. Vojin, kao i svaki drugi otac, samo voli svoju djecu i rijetko im bilo šta zamjera.

Par koji oboje rade kao glumci često uživa prisjećajući se rođendana svoje kćeri u ugodnom kutku svog doma. Listaju albume s fotografijama i gledaju videa, a svaki put kad se povede tema o njihovoj blizanačkoj trudnoći, Slobodu uhvati nostalgija. Kao dokaz tome služi njezina posljednja objava na Instagramu, na kojoj je prikazana žena u vidljivoj trudnoći. Popratni opis je glasio: Nakon što sam rodila blizance, moje je tijelo nekada imalo izvanrednu konfiguraciju od tri glave, šest ramena, nogu i ruku, kao i tri srca. Smatram se čudom što sam rodila blizance i bila im majka.