Najveće blago Nikole Rađena su sin i kćer. Riječ je o vrlo uspješnom vaterpolistu, koji je, unatoč poljuljanom ugledu  zbog pada na doping testu prije nekoliko godina, postigao brojna postignuća tijekom svoje karijere, kako prošle tako i sadašnje. Nakon što je svladao razne izazove sa samim sobom, kao i sa svojim bivšim klubom i kasnijim timovima, Rađen je uspio pronaći rješenja. Sada je taj dio života iza njega i postao je osoba od povjerenja među roditeljima koji ga traže da svoju djecu podučava tehnikama plivanja i vaterpola. Njegovi učenici ga obožavaju jer zna kako da im pravilno pristupi.

Djeca Nikole Rađena dobila su  obuku iz plivanja od svog oca. Nikola Rađen već duže vrijeme odgaja dvoje djece, kćerku Teu i Ninu, iz zajednice s Anom Kokić. S drugom suprugom Milicom Ristić dočekao je i prinovu u obitelji, malenog Alekseja. Iako ima manje od sedam mjeseci, Aleksej je već pokazao izuzetnu sposobnost za plivanje, što je ponosni otac rado podijelio na svom Instagram profilu.

Na bazenu  kod kuće,  u vlastitoj raskošnoj kući, koji je renoviran nakon vjenčanja, Nikola se osjeća najbolje. Tu je snimljen prvi obiteljski portret sina i kćeri Nikole Rađena. Sportaš je sigurno imao dodatni sadržaj za podijeliti, ali je na kraju odlučio objaviti samo jednu fotku na Instagramu.

Ova je objava prikupila mnogo pozitivnih povratnih informacija od komentatora. Sudeći po jednoj fotografiji i izrazima lica Tee i Nine vidljivo je da su presretne što su se fotografirale s mlađim bratom. Može se pretpostaviti da ga jako vole i nastoje udovoljiti svakom njegovom hiru.