Skladatelj i producent Aleksandar Milić Mili dugi niz godina postiže zapažene uspjehe na svom polju, što je dovelo do značajnog porasta njegove popularnosti. Unatoč opsežnom dostupnom znanju o njegovim glazbenim postignućima, Mili je dosljedno održavao želju da zaštiti svoju privatnost i izbjegne pretjerano otkrivanje. Sa zanosnom Ninom, poznato je, već je niz godina u bračnoj zajednici. Zajedno su blagoslovljeni darom dvoje djece. Unatoč brojnim profesionalnim obvezama, veliki naglasak stavlja na važnost svoje obitelji. Oni su njegov najveći prioritet i on čvrsto vjeruje da su oni krajnji izvor i sreće i postignuća.

Cijeli njegov svijet čine supruga, sin Markus i kćerka Aleksandra Milića Milija, Mia. Iznimno se ponosi njihovim iznimnim glazbenim talentom. Jedan od najuspješnijih skladatelja na ovim prostorima s ponosom je na svom “Instagram” profilu podijelio nevjerojatne glazbene sposobnosti svoje djece. Izrazio je svoju radost zbog njihovog raznolikog glazbenog ukusa, budući da ne samo da cijene i izvode suvremenu svjetsku glazbu, već također gaje duboko divljenje prema legendarnim umjetnicima iz prethodnih razdoblja, kao što su Michael Jackson, Elvis, “AC/DC” i “The Beatlesi.

Iznimno sam ponoan na svoju MIA Miu! Tvoj tata je posebno ponosan, pogotovo što sve rješava sama, bez moje pomoći. S neizmjernom radošću u srcu pisao je Mili i jasno dao do znanja da su u njegovoj situaciji obiteljske veze neraskidive. Milićeva kćerka Mili pobrala je brojne pohvale kako očevih kolega, tako i svojih pratitelja. Ljubitelji glazbe također joj predviđaju obećavajuću budućnost, priznajući njen neosporan talent. Jednoglasno se slaže da je Mia procvjetala u markantnu mladu ženu koja je, čini se, naslijedila ljepotu svoje majke.

Inače, njegova djeca, koju smatra svojim najznačajnijim postignućem u životu, nose po dva imena. Muški potomak se naziva Markus Simeon Milić, dok je kći Aleksandra Milića poznata kao Milija, Mia Jovana. Skladatelj je jednom prilikom otkrio razloge iza njihovih odabranih imena. Svaki pojedinac s razlogom dobiva svoje ime jer ono nosi značajno značenje. Markus, na primjer, simbolizira snagu, znanje, a često ga predstavlja lav u pratnji knjige. S druge strane, Mia označava osobnu povezanost, jedinstvenost i biti netko uistinu izniman – kako je Mili svojedobno elaborirao u razgovoru na “Grand Onlineu”. Da li će i Milijeva djeca krenuti njegovim stopama ostaje da se vidi.