Jovan Memedović, omiljeni srbijanski voditelj, iu svojim sedamdesetim godinama slovi za jednog od najtraženijih muškaraca u regiji. Razlozi njegove poželjnosti vidljivi su na fotografiji na kojoj nosi kupaći a koja se pojavila na njegovom Instagramu. Poznato je da Memedović izuzetno cijeni prirodu i da koristi svaku priliku da pobjegne iz grada i uživa u njegovoj ljepoti. S dolaskom vrućih ljetnih dana, Jovan Memedović pronašao je savršenu priliku da se podmladi u osvježavajućim vodama.

Pojedinac je dokumentirao sve te događaje pomoću kamere i nastavio dijeliti snimke na raznim platformama društvenih medija. Bilo je samo pitanje vremena kada će ga žene početi obasipati hvalospjevima i priznati da iu poodmaklim godinama zadržava impresivan izgled. Ne samo da njegov profil sadrži slike na kojima pliva uz patke, već također prikazuje njegovu dobro definiranu tjelesnu građu i izvanrednu kondiciju. Ne čudi što su njegove brojne obožavateljice ostale u čudu i ne mogu pronaći riječi kojima bi izrazile svoje divljenje.

Od trenutka kada je debitirao na televiziji, Memedović je već bio poznat po svom zadivljujućem šarmu. Čak i sada, on nastavlja nositi ovu cijenjenu titulu i ostaje omiljena osoba među ženama. Koliko je poznato nakon razvoda od supruge sa kojom je bio u braku dvije decenije on nema novu emotivnu partnerku i uživa u samoći i slobodi.

Nedavno je Jovan Memedović dospeo na naslovne strane ostavkom na mesto na RTS-u, na kojem je posvetio više od trideset godina života. Dokaz njegove novootkrivene zahvalnosti za slobodno vrijeme i opuštanje može se vidjeti u nizu fotografija predstavljenih ovdje. Još uvijek se ne zna da li će on otići u penziju ili će tražiti novi angažman.