Pozornost svjetskih medija konstantno je usmjerena na supruge dvojice teniskih legendi, Novaka Đokovića i Rogera Federera. Kako je već svima poznato Federer se  povukao  iz svoje slavne karijere na terenu prošle godine, nakon impresivnih 24 godine i danas uživa u penziji. Ni Mirka Federer a ni Jelena Đoković nisu žene koje su podlegle trendu estetskih operacija i svoj prirodna izgled nose sa ponosom.

Jelena i Mirka sa svojim obiteljima trenutno uživaju na godišnjem odmoru. Nedavno su objavljene prve njihove fotografije u bikinijima koje su zaokupile pozornost mnogih. Noletova supruga pokazala je utegnutu tjelesnu građu s vidljivim trbušnim mišićima, dok Mirka, koja je doživjela dvije blizanačke trudnoće, djeluje opuštenije prema svom fizičkom izgledu.


Roger i Mirka Federer svoj odmor odlučili su provesti na prekrasnoj lokaciji Majorci. Tijekom boravka tamo, uhvaćeni su u iskrenim trenucima dokolice i uživanja. Prepuni sreće, uživali su u društvu svoje djece i bliskih prijatelja dok su se prepuštali aktivnosti pedaliranja na brodu. Nakon toga su se uputili u krstarenje i stigli su i do Hrvatske a poznato je da je prije nekoliko dana i porodica Đoković bila u Dubrovniku.

Jelena Đoković i Mirka Federer već su dugo na meti kritika javnosti zbog sklonosti opuštenom i prirodnom izgledu. Unatoč tome, dosljedno su ostale vjerne sebi i odlučili zanemariti sve negativne komentare upućene njima. S 45 godina, Mirka je iskusila oscilacije u težini tijekom vremena. No, s obzirom na to da je uspješno prošla kroz dvije trudnoće s blizancima, vidljivo je da održava sjajan izgled. Mirka samouvjereno grli svoje nesavršenosti i ponosno izražava zadovoljstvo vlastitim tijelom.