Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović više od dve decenije upletene su u ogorčenu i dugu svađu. Ovaj sukob je rezultirao mnoštvom pravnih bitaka između dva vokala. Karleuša često ismijava svoju protivnicu na više društvenih mreža, dok Ražnatović uzvraća sličnim oštrim komentarima upućenim pop superzvijezdi. Čini se da ova nastavljena svađa ne jenjava uskoro, jer se njih dvoje često primećuju zajedno u javnosti, što je dovelo do toga da novinari i medijske kuće iščekuju svaki susret sa suspregnutim dahom. Jelena je inače sa mngim kolegama u zavadi ali joj je najljuća protivnica upravo Ceca.

Uprkos svađama između njihovih majki, Anastasija Ražnatović i Atina i Nika Tošić održale su čvrstu vezu između sebe, bez uticaja na nesuglasice njihovih majki. Sporove svojih majki su držali za sebe i suzdržavali se od objavljivanja. Tasa je u nekoliko navrata bila u kontaktu sa Karleušom preko društvenih mreža, ali to je bilo pre nego što su se Nika i Atina uključile u priču. Međutim, era tajnovitosti je konačno okončana zbog Nikine odluke da na svom TikTok nalogu podeli lično mišljenje o Ceci Ražnatović. Sa pratiocima od preko 20.000 ljudi, Nikin glas ima potencijal da izvrši značajan uticaj.

Nika je veoma aktivna na popularnoj platformi društvenih medija i često objavljuje svoje video zapise kako peva i pleše uz raznovrsnu muziku domaćih i međunarodnih umetnika. Tokom jednog od svojih rutinskih pregleda dijela komentara na svojim objavama, naišla je na specifičan zahtjev koji se isticao. Ovaj zahtev uputio je sledbenik najmlađe ćerke Jelene Karleuše.

Nakon što joj je korisnik društvenih mreža preporučio da sama snimi kako pjeva Ceceinu pjesmu, to je izgledalo kao namjeran pokušaj da se Nika isprovocira. Međutim, Nika je odgovorila zrelo i staloženo, rekavši jednostavno: Ne slušam Cecinu muziku.