Nedavna promjena frizure Jelene Đoković savršena je za formalne poslovne događaje.U člancima o ljepoti često se kao istaknuta tema ističe najnovija frizura Jelene Đoković.Supruga Novaka Đokovića vodi jednostavan način života, koji se proteže i na njezin pristup beauty rutinama. Kao rezultat toga, često je viđena bez šminke i ima oprezan pristup eksperimentiranju sa svojom kosom.

Sklonost klasici i funkcionalnosti snažno je povezana s određenom skupinom žena, a to su one koje su primarno domaćice, ali i uspješne poduzetnice koje odgajaju dvoje ili više djece. Ove su žene često ograničene u svojoj sposobnosti da se uključe u pedantne prakse dotjerivanja.Jednostavnim stavljanjem kose u punđu ili ostavljanjem na ravnom položaju da se osuši, po mogućnosti s blagim uvojcima na vrhovima ili spletom u punđe, može se bez napora postići zadivljujući izgled.

Jučer se Jelena kao globalni direktor Zaklade Novak Đoković pojavio na projekciji filma prije nego što je stigao dr. Gabor Mate, poznati govornik i autor bestselera. Sve je oduševila svojim smislom za modu i frizurom. Nedavna frizura Jelene Đoković bila je suptilna kombinacija opuštenih uvijanja i opuštenih valova. Iako jednostavan, bio je to nevjerojatno efektan izgled.Izabranica Novaka, koja je i majka njihovo dvoje djece Stefana i Tare, isfurala je blago podignute šiške koje su joj istaknule crte lica. Unatoč spominjanju prigode, cijeli je događaj zadržala vedar osmijeh na licu.

Kombinacija koju je nosila nije nikome prošla nezapaženo. Suknja do koljena i košulja savršeno su se uklopile, dok su bež štikle imale presudnu ulogu u zaokruživanju cjelokupnog looka.Dostupan je fantastičan poslovni komplet koji je elegantan bez napora i prikladan za žene koje se više ne žele privući. Ova odjeća ne zahtijeva pretjerano planiranje ili trud, što je čini izvrsnim izborom za svaku ženu koja želi ostaviti dobar dojam na radnom mjestu. Čini se da je Jelena pokrenula sve veći modni trend koji će žene rado oponašati. Za to vrijeme Novak se priprema za nastup na US openu.