Milan Marić utjehu i mir  pronalazi u svom domu, gdje  glumac najradije provodi većinu svog vremena.Milan Marić poznat je ne samo po uspješnoj glumačkoj karijeri među mlađom generacijom, već i po reputaciji najvećeg zavodnika na glumačkoj sceni. Javnost je zaintrigirao njegov privatni život koji godinama majstorski skriva i čuva.Milan je u središte pažnje javnosti došao nakon uloge koju je ostvario u filmu Toma.

Nakon što je započeo romantičnu vezu s Mijom Bjelogrlić, popularnost mu je porasla, posebice među ženama koje su zapele za oko njegovim izgledom. Njegove razne objave na društvenim mrežama, koje nude uvid u različite aspekte njegova života, nailaze na iznimno zanimanje. Rijetko koji glumac donese tako značajnu odluku zbog koje se svaka njegova objava i fotografija pomno proučava i komentira. Ovog puta pažnja je usmjerena na rezidenciju Milana Marića, gdje se povlači nakon dana prepunog raznih obaveza. Glumac je od malih nogu bio odlučan u namjeri da se osamostali i iseli iz obiteljskog doma. Uspješno je pronašao stan izdvojen od očiju javnosti koji je uredio u modernom stilu. Vidljivo je da se jako potrudio oko uređenja stana, a moguće je da je na detaljima surađivao sa sjajnom Bjelinom kćeri.

Vidljivo nam je da Milan Marić ima sklonosti prema minimalističkoj estetici, što otkriva i njegova objava segmenta životnog prostora u kojem provodi najviše vremena. Otkrili smo da njegovo prebivalište uključuje pozamašan dnevni boravak koji je međusobno povezan s blagovaonicom, a obje su ukrašene ukusno odabranim komadima namještaja. Prostrani, sivi kauč nalazi se u sobi, a na obližnjem malom stoliću stoji tek skuhana šalica espressa. Ovo je savršeno okruženje za početak produktivnog radnog dana.

 

Dnevni boravak, obasjan suncem, ima poseban ugođaj zbog svojih kutnih prozora koji pružaju nesmetan pogled na nebo. Čini se da par koji živi u potkrovlju posebno uživa u večerima u svom udobnom ljubavnom gnijezdu, gdje uživaju u očaravajućoj atmosferi. Stan Milana Marića odiše ugodnošću i ljupkošću. Besprijekoran raspored njegovih stvari naveo je mnoge na nagađanja da se Mia već uselila k njemu. Zajedno, par osigurava da svaki predmet u domu ima određeno mjesto i da se o njemu pažljivo brine.

Oglasi - Advertisement