Poznati srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izabran je za kapitena reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu. Osim svojih impresivnih atletskih sposobnosti, naš košarkaš slovi kao najtraženiji neženja na našim prostorima. Javnost je opčinjena njegovim romantičnim životom, jer ostaje misterija zašto harizmatični Bogdan tek treba da se upusti u brak.

Kandidatkinje su bile potpuno zanemarene, jer se naš košarkaš prepustio društvu zapanjujuće atraktivnih žena. Njegova prvobitna zaljubljenost bila je u manekenku Anju Škuletić, a šuška se da je bio shrvan nakon njihovog raskida. Anja se nakon rastanka od našeg košarkaša udala i postala majka, a njihova strastvena romansa i dalje je tema razgovora.


Tokom obreda venčanja Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Bogdanović se upoznao sa glumicom Jovanom Stojiljković, što je izazvalo emotivnu vezu između njih. Nažalost, nakon šest mjeseci, par je odlučio prekinuti vezu zbog izazova održavanja veze na daljinu. Jovana je bila fokusirana na izgradnju svoje karijere u Srbiji, dok je Bogdan boravio u Americi, što im je otežavalo održavanje veze. Na kraju su se obostrano složili da se raziđu. Potvrda o Bogdanovoj vezi sa voditeljkom Tatjanom Bašević nikada nije došla od njih dvoje, iako se šuškalo da ih povezuju. Osim toga, Bogdan je imao kratkotrajnu romansu sa Olgom, koja je ćerka Predraga Danilovića.

Bogdanović je trenutno u romantičnoj vezi sa Britanom Netom, dizajnericom i manekenkom koja je prethodno bila prva pratilja na izboru za Miss New Jerseya. Uprkos njegovoj sklonosti da svoj privatni život zadrži privatnim, izvještaji sugeriraju da njihova veza napreduje i da dijele snažnu vezu. Ostaje da se vidi da li će Bretanja biti osoba koja će uneti stabilnost u Bogdanovićevo večno neženje i podstaći ga da prihvati staloženiji način života u braku u kojem bi dobio i potomke.