Posljednjih nekoliko mjeseci razmišljali smo o tome gdje je majka Nemanje Gudelja. Otkako je nogometaš javno iskazao ljubav prema Anastasiji Ražnatović, Olivera Gudelj misteriozno je nestala.

Pale su razne izjave. Jedna od izjava bila je i da je u zategnutim odnosima sa svojim najstarijim sinom, što je i razlog njenog nedolaska na njegovu svadbu.

Prošle godine Olivera je zajedno sa kćerkom Vanjom, Nemanjinom sestra, otišla iz Seville i vratili su se u Nizozemsku, gdje su ranije živjeli. U međuvremenu, njezin suprug Nebojša ostao je u Španjolskoj sa sinovima.

Majka Nemanje Gudelja potpuno se povukla iz javnosti, pa je izbrisala svoj Instagram profil.  Trenutačni status njezine veze sa najstarijim sinom ostaje nepoznat, jer se vodi diskretno.

No, nedavno je ipak uhvaćena na fotografiji. U objavi na Instagramu vidimo fotografiju Olivere i Vanje, koja u jednoj riječi opisuje pojam “ekipica”.

Svojom atletskom prirodom Olja s lakoćom nosi ovu elegantnu kombinaciju, a roza trenirka koju je odabrala za ovu priliku savršeno joj stoji.