Tijekom 80-ih godina Slobodan Boba Živojinović i Zorica, nekadašnja Desnica, a sada Nakić, slovili su za jedan od najzanosnijih parova u bivšoj Jugoslaviji.

Njihova je ljubav trajala dulje vrijeme, a kulminirala je rođenjem sina Filipa 1985. godine. No, unatoč njihovoj početnoj vezi, njihova je ljubav na kraju izblijedjela.

U tom razdoblju svatko je krenuo svojim putem u srčanim stvarima – Boba je 1991. godine ušao u brak s Lepom Brenom, dok se Zorica udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića i preselila u Ameriku.

Održavaju odnos koji ne samo da je korektan, već i nadilazi očekivanja, pazeći da izađu u susret kad god to okolnosti dopuštaju. Da li ste se ikada zapitali kako izgleda bivša svekrva Bobe Živojinovića?

Ona ima poseban razlog za slavlje, a njezina kćer joj se javila na Instagramu kako bi podijelila fotografiju. Unatoč poodmakloj dobi, dama zadržava impresivan izgled. Odiše elegancijom svojom besprijekornom garderobom i ukrasom od bisera oko vrata.

Majka Zorice Nakić oličenje je istinske sofisticiranosti. Zorica je svojoj pokojnoj majci čestitala rođendan od srca, uzvikujući koliko je voli uprkos njenom odsustvu.