Starleta Stanija Dobrojević proslavila se svojim Instagram profilom na kojem je svoje pratitelje obradovala neočekivanim iznenađenjem za Valentinovo.

Pored poklona na stolu, starleta se fotografirala i pomno dokumentirala svaki aspekt, pobrinuvši se da svi svjedoče divnom iznenađenju koje je Asmin Durdžić pripremio za svoju dragu osobu.

Staniju su obasuli brojnim luksuznim predmetima, buketima ruža, živopisnim balonima, umiljatom plišanom životinjom i preslatkom tortom ukrašenom personaliziranom porukom.

Unatoč velikoj pozornosti koju je izazvala, Stanija se suzdržala od otvaranja i otkrivanja sadržaja čestitke snimljene u videu.

“Svim botovima, kao i onima koji spadaju u kategoriju “normalnih”, upućujem najtoplije želje za radosno Valentinovo. Ovo me iskustvo naučilo vrijednu lekciju: usamljenost ne diskriminira na temelju identiteta ili karakteristika.

Želio bih izraziti svoju zahvalnost od srca svakoj uključenoj osobi”, rekao je Asmin u njihovoj poruci prije nego što je ušao u detalje videa.

Jedinstvenom i neviđenom gestom Stanija mu je čestitala Valentinovo. Pokazujući svoju naklonost, Stanija je ponosno pokazala Asminovu sliku na svom telefonu u živopisnom ružičastom kombinezonu, da bi je nekoliko trenutaka kasnije bacila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alibaba (@alibaba_alibabic)