U domaćinstvu Ognjena Amidžića i Mine Naumović vlada jedinstvena energija otkako je stigla vijest o skorom dolasku njihove bebe. Iščekivanje najnovijeg člana porodiceje opipljivo, s posebnim uzbuđenjem kod sina voditelja iz braka sa Danijelom Dimitrovskom koji je Minu lijepo prihvatio. Ognjwen već i ma dva propala braka iza sebe i svi se nadaju da će za njega veza sa Minom biti treća sreća.

Matija Amidžić, plod Šapčaninova drugog braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom, s velikim veseljem iščekuje dolazak novog člana obitelji. Glasine sugeriraju da je više nego voljan dijeliti sobu s novorođenčetom. Iako se od njegove majke razveo prije manje od godinu i pol, Ognjen je neizmjerno ponosan na svoje prvorođeno dijete i vrlo zrelo se nosi sa situacijom.

Amidžić otvoreno izražava svoje divljenje privrženom vezom koju njegov odabrani nasljednik veže s njihovim nerođenim djetetom. Oduševljen je što Mina svoju trudnoću nosi s takvom gracioznošću i otpornošću, poput lavice. Trenutno sve teče uredno i bez značajnijih problema, što mu donosi veliko zadovoljstvo. U privatne i simpatične trenutke zaljubljenog para Ognjena i Mine javnost je zavirila objavom na Instagramu. Ovaj post pružio je jedini dokaz o prirodi odnosa koji je među njima prisutan od njegovog početka.

Mnogi pojedinci u krugu voditelja vjeruju da će ovaj par biti izvrsni roditelji. Unatoč činjenici da njihov brak tek treba biti formalno uspostavljen, mnogi se nadaju da će potrajati dulje od prethodna dva braka. Vrijedi napomenuti da je kreator televizijskog programa “Amidži show” prije braka s Danijelom Dimitrovskom bio u braku s Milicom Amidžić, koja je također imala medijsku karijeru.