Sin Vedrane Rudan rezultat je ljubavi s bivšim suprugom. Uz sina, iz istog braka ima i kćer Asju.Hrvatska spisateljica iz Rijeke je poznata po svom britkom jeziku i mnogi je vole.  Iako tvrdi da ima odličan odnos sa svojom djecom, ne slaže se s njihovim tumačenjem roditeljstva. Autorica je na šaljiv način skrenula pozornost na stajalište   renomiranog hrvatskog psihologa Slavena Hrvatina. Hrvatin navodno tvrdi da djeca imaju karakter, a roditelji nemaju. Kako bi pojasnila svoje izlaganje, ponudila je ilustraciju ponašanja svog desetogodišnjeg unuka. Dječak bez problema barata mobitelom koji je navodno nabavio bez puno truda, au tenisicama već nosi broj 41.

U pitanju je Krešo koji se previjao na tlu i vikao “Krava! Krava! Krava! Učiteljica je krava!” Spisateljica anegdote tada je pozornost usmjerila na vlastitog sina te ga opominjala nazivajući ga “idiotom” i komentirajući unukove  loše ocjene iz matematike, unatoč tome što je nedavno dobio mobitel na poklon. Osim što telefon vrijedi 7000 kuna, sin i snaha slavnog romanopisca drugačije gledaju na svog nasljednika. Ne doživljavaju ga kao oholog ili popustljivog, već kao osobu koja posjeduje izrazitu osobnost. Tijekom njezine objave spomenuto je kako jeKrešo  trenutno u ljubavnoj vezi s Amijandom koja traje dva tjedna i tri dana. Ovu prekretnicu obilježili su u pizzeriji “Hapanjamaama”. Krešina djevojka kiti se crnim lakom na noktima. Uz to, ima zeleni pramen kose u šiškama, dok joj se ružičasti pramen spušta niz sredinu leđa.

Tijekom razgovora s Krešinom curom , Vedrana je otkrila da djevojka posjeduje “osobnost”. Kao odgovor, mladenka se nasmijala i primijetila da osobnost njezinog unuka ne postoji kada je u njezinoj blizini. Rečeno je da ga je u trenutku “karaktera” jednom polila kantom hladne vode i da je tome bio kraj. Međutim, kada boravi u njezinoj kući i ona se brine o njemu, dobro se ponaša i staložen. Zadaće radi samostalno i potvrđuje da ga odgaja na isti način kao i svoju djecu. Vedrana se našalila kako su njezina djeca u mladosti izgubila individualnost zbog korištenja varalice. Međutim, to nije spriječilo njihovu sposobnost da budu cijenjeni, njegovani i da postanu uspješni pojedinci.

U Hrvatskoj sin Vedrane Rudan ima uglednu poziciju zahvaljujući svojim zapaženim uspjesima. Jedno od njegovih zapaženih djela je izdavanje knjige njegovih kolumni pod naslovom “Zlihologija”. Zalažući se za zaštitu ljudskih prava i dekriminalizaciju kanabisa, poznat je po svojim uvjerenjima. Identificira se kao ljevičar i ateist. Uz to, on preuzima ulogu upravljanja rada svoje majke  i nadgledanje njezine vrlo posjećene web stranice.