Ilda Šaulić imala je bivšeg partnera koji nije bio poželjan u njenom domaćinstvu. Njen otac Šaban ga nije htio priznati, a čak se pričalo da je zabranio da se njegovo ime izgovara. Razgovaramo o muškarcu koji je 35 godina stariji od Ilde, kojeg je  ona obožavala  15 godina. Da stvar bude komplicirana, treba napomenuti da je prethodni partner Ilde Šaulić već bio u braku, te da ima mlađu kćer. Veza između njih bila je kratka i burna,i brzo se  približavala kraju.

U početku se vjerovalo da Ilda čeka da njezin partner finalizira razvod prije nego što se vjenčaju. No, kako je vrijeme prolazilo bez ikakvih pomaka na tom planu, shvatila je da bi bilo bolje da nastavi sama. Kao rezultat toga, bila je u žalosti dulje vrijeme. Nakon raskida prijašnje veze otkrila je zadovoljstvo s Bojanom Vučkovićem. Zajedno imaju kćer Emu. Unatoč njezinom otvorenom izražavanju ushićenja i tvrdnji da živi sretno, značajan dio njezine publike i obožavatelja smatra da se još nije u potpunosti udaljila od svog prvobitnog partnera.

Neizvjesno je da li je Ilda ikada uspjela zaboraviti svoju prvu ljubav, ali je sigurno da je uspjela pobjeći iz zamršene mreže ljubavi sa oženjenim muškarcem koji je uz to bio i puno stariji od nje, na veliko zadovoljstvo Šabana i Goce.

Obitelj je dulje vrijeme promatrala poteškoće svoje nasljednice. No, njihovom veselju nije bilo kraja kada je ponovno otkrila ljubav i rodila im unuče. Nažalost, Šabanova šansa da uživa u Ildinom zadovoljstvu i novootkrivenom životu bila je ograničena. To je prekinuto njegovom pogibijom prije skoro pet godina. Ipak, najvažnije je da je Ilda zadovoljna, u stanju ljubavi i da doživljava sreću.