Majka poznate pop pjevačice Marije Šerifović je i sama bila pjevačica. Drugi suprug Verice Šerifović bio je netko koga je poznavala i s njim surađivala godinama prije nego što je započela njihova ljubavna veza. Nakon Vericinog pravnog razlaza s Rajkom Šerifovićem, Miodrag Mića Nikolić prepoznao je otvaranje i kapitalizirao ga. Glazbenik i pjevačica dugo su uživali u međusobnom društvu. U ljeto 2004. održana je proslava njihovog vjenčanja.

Njihovo vjenčanje upriličeno je na veliki crkveni praznik Svetog Ilije, a zavjete su izmijenili i u samostanu Vavedenje i kod matičara. Vrijedi napomenuti da je mladenka i na potonjoj ceremoniji odlučila ponovno odjenuti svoju vjenčanicu te je uzela prezime Nikolić,koje je nosio njen novi suprug Svadbeno veselje bilo je u renomiranom restoranu “Jezero”, a okupilo se oko četiri stotine ljudi. Među uzvanicima bilo je nekoliko zapaženih lica s folk scene, među kojima su Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić i Cune Gojković.

Tek vjenčani par za svoju je proslavu angažirao glazbenika, no zbog brojnih talentiranih gostiju glazbenik nije mogao nastupiti. Uzvanike je nenadani Marijin dolazak dobro zabavio, a čak se i ona latila mikrofona. Nakon tri godine braka, Verica Šerifović i njen partner razišli su se. Drugi Veričin suprug zadržao se dostojanstveno držanje, čuvajući sve detalje u tajnosti, a ni sama Verica nije bila osobito susretljiva.

Nakon što se sve smirilo, izrazila je uvjerenje da je brak suluda institucija i da dokumentacija uništava ljubav. Dodatno je pojasnila da je na njezinu odluku o razvodu utjecala Marija s kojom se iz Kragujevca preselila u Beograd. Prepoznala je da svoju pažnju treba usmjeriti prema Mariji, a uz obveze na poslu i odnos s Mićom, koji je imao svoje prioritete i želje, bilo joj je nemoguće sve riješiti odjednom. Drugi suprug Verice Šerifović preminuo je prije šest godina, a pjevačica je ostala u dubokoj tuzi. Ovo je bilo posebno teško razdoblje za Vericu, koja je također nekoliko godina prije toga imala problema sa zdravljem. Srećom, uspjela je pobijediti bolest i izaći kao pobjednica. Ona je, prema pisanju brojnih medija, dala otkaz Mići na način koji priliči njenom statusu bivše supruge. Poznato je da je Mariji Nikolić pomagao u ranoj fazi njezine karijere zbog vlasništva diskografske kuće.