Iako je Bogdana već imala povijest u košarci, tek je 2018. postala zapažena figura u očima javnosti. Tada su mediji otkrili njezinu ljubavnu vezu s Veljkom Ražnatovićem, što je dovelo do širokog izvještavanja o njihovoj vezi, zarukama i kasnijem vjenčanju. Unatoč tome što voli privatnost, Bogdana se nekoliko puta pojavila u javnosti uz supruga, Cecu i Anastasiju Ražnatović.

Bogdana i Veljko Ražnatović vjenčali su se prije četiri godine i od tada vode privatan život sa svoja dva sina, Željkom i Krstanom. Cecin sin se odrekao party scene u korist sporta, a supruga ga prati u sportskim pothvatima. Obrazovanje Veljka i Bogdane mnogima ostaje misterij. Veljko je početkom 2020. godine završio studije na Visokoj školi primijenjenih i pravnih nauka “Prometej” u Banjoj Luci i uspješno diplomirao. Kadaa se u javnosti pojavila njegova diploma mnogi su posumnjali u nejnu valjanost. Unatoč izazovima s kojima se suočavao usklađujući svoje akademske težnje sa svojim sportskim naporima, otvoreno je priznao poteškoće na koje je naišao. Ipak, izdržao je i s osam je uspio obraniti diplomski rad na temu “Ekonomija u Europskoj uniji”.

Bogdana je imala talenta za košarku i igrala ju je s velikim uspjehom. Osim što se bavila sportom, radila je i sa svojim sestrama prodajući piliće na lokalnoj tržnici nakon škole. Važno je napomenuti da je obitelj Rodić imala farmu koja se primarno bavila uzgojem pilića, ali su kasnije prešli na rad u očevoj kancelariji.

Obavljanje svog posla bez poteškoća bio je podvig koji je postigla zahvaljujući svojim kvalifikacijama. Završila je Višu poslovnu školu, smjer financije i računovodstvo, a njezine starije sestre imaju fakultete. Bojana, njezina starija sestra, završila je Pravni fakultet, dok je Nataša specijalizirala medijski menadžment.