Godinama je javnost bila u neznanju o romantičnom partneru Katarine Živković, koja je svoj ljubavni život odlučila zadržati u tajnosti. Ipak, Kaća je nedavno otkrila da već duže vrijeme u svom životu ima radost i ljubav.

Katarina, za koju se šuška da je u drugom stanju, nedavno je izrazila duboku privrženost i obostranu ljubav iznimnom muškarcu. Ponosno izjavljuje da on nije samo ljubav njezina života, već i njezin stup podrške i pouzdani vodič.

Katarina priznaje da je od njega stekla neprocjenjivo znanje i nastavlja učiti, što je ispunjava neizmjernom srećom i zahvalnošću što ga ima u svom životu. Zbog rijetkih viđanja, komšije pjevačice ne znaju čeka li Kaća dijete, kako tvrde.

Komšinica Dana dijeli svoja zapažanja o pjevačici koja vjerojatno radi u noćnim smjenama, a spava danju, objašnjavajući da spuštene rolete služe kako bi spriječile bilo kakvu smetnju od sunčeve svjetlosti.

Poremećaj nečijeg bioritma zbog takvog posla može biti izazov, jer izostanak dnevnog svjetla postaje prepreka. Nedavno je Dana primijetila da je žena osjetno mršava, iako i dalje djeluje ugodno. Priča se da ima dečka koji je često posjećuje navečer, prenose Danine kćeri.