Osoba koja joj pruža najveću podršku i stabilnost u životu je nitko drugi nego njezin rođeni brat. Sinoć, na prvoj polufinalnoj večeri “Pjesme za Euroviziju”, na natjecanju je nastupila mlada talentirana pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica.

Ona se smatra predvodnicom i vrlo se očekuje da će biti srpska predstavnica na “Euroviziji” zbog ogromne podrške koju uživa u javnosti. Ipak, najveću podršku pružaju joj članovi porodice.

Mateja Ignjatović, Anđelin brat, večeras je otvoreno pozvao javnost da glasa za Breskvicu, iskazavši joj svoju nepokolebljivu podršku objavom na Instagramu.

Dok se Mateja drži povučeno, on je neizmjerno ponosan na izvanredna postignuća svoje sestre. Anđela i Mateja dijele mnoge zajedničke interese, posebice ljubav prema automobilima i strojevima jakih performansi.

To objašnjava zašto se na njihovim zajedničkim slikama na društvenim mrežama često nalaze automobili, motocikli i slična vozila. Također, oboje dijele strast prema tetovažama, a mladi Mateja čak je otišao toliko daleko da je trajno otisnuo Anđelin lik na nogu.