Pjevačica Ana Nikolić je u posljednje vrijeme često tema napisa medija. Iznenadna pojava fotografije na kojoj je novi dečko Ane Nikolić na njenom Instagram profilu iznenadila je sve. Unatoč tome, pjevačica je  tvrdila da joj nije bio vjeran ni odan, zbog čega su se razišli. Nadalje, Nikolić je svojim obožavateljima uputila nekoliko savjeta, pozvavši ih da se ne ugledaju na njezine postupke.

Uhvatila sam se kako se nadam piluli koja bi mogla selektivno izbrisati sjećanja koja mi više ne služe. Amen za obećanje uskrsnuća i vječnog života. Muškarac na fotografiji tvrdi da je završio bogosloviju, iako je njegov razgovor sugerirao suprotno. Unatoč tome što sam se osjećala glupo i povrijeđeno jer sam bila vjerna nekome tko nije bio lojalan zauzvrat, tješi me spoznaja da sam učinila pravu stvar. Uvijek bez iznimke govorim što mislim, zbog čega su me neki etiketirali kao ovisnika o drogama. Iako se može činiti nevjerojatnim, odlučujem se ne baviti njihovim bizarnim percepcijama mene.


Pjevačica je u svom eseju povukla usporedbu između sebe i princa Miškina, protagonista romana Fjodora Dostojevskog “Idiot”. Miškin je bio poznat po svojim jedinstvenim mislima, govoru i postupcima koji su ga izdvajali od ostatka društva, zbog čega je dobio nadimak “Idiot”. Ana Nikolić je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila da joj je novi partner fan.


Ispričavam se zbog svoje neugledne povijesti. Svi imamo trenutke pogreške, ali ja nemam suparnika. Zaljubila sam se u pristašu koja izmišlja priče i iskorištava moju naivnost, iskrenost i način života. U biti, te osobine mi nedostaju. Kao da se vraćam u prvi razred osnovne škole, sentimentalna budala koja vjeruje u druge, ljubav i poštenje. Ana je na Instagramu podijelila: “Dame, molim vas, nemojte činiti iste greške kao ja.

Oglasi - Advertisement