Ljubavna priča Aleksandra i Seke Đorđević njeguje se skoro trideset godina i jedna je od najfinijih priča na našoj javnoj  sceni u Srbiji pa i šire . Njihov brak i veza preplavljeni su ljubavlju, uzajamnim ohrabrenjem i razumijevanjem koje se može smatrati uzorom brojnim parovima. Poznati košarkaš je vjeran svojoj supruzi i obožava je što ističe svakom prilikom.

Saletovo i Sekino upoznavanje omogućio je zajednički poznanik Nebojša Ilić, koji je bio i Saletov kolega i Sekin kolega iz razreda. Nebojša je na kraju preuzeo ulogu kuma na njihovom vjenčanju. Više puta sam u društvu prijatelja svraćao u kafić na Vračaru. Tijekom jedne posebne večeri, očarao me pogled na jednu prefinu mladu ženu. Prijatelji su je zvali Seka, a nakon razmijenjenih pogleda i osmijeha, predstavili smo se. Razvio sam duboke osjećaje prema njoj i bio je izazov uskladiti ljubavni život s obavezama prema Partizanu i reprezentaciji, kako je Sale priznao u tom periodu.


U srpnju 1995. vjenčali su se Aleksandar i Seka Đorđević. Ova radosna prigoda rezultirala je nedolaskom proslavljenog sportaša na čuveni balkonski prijem Skupštine grada Beograda, koji je održan nakon pobjede Jugoslavije na Europskom prvenstvu u Ateni. Đorđević se 2017. popeo na isti balkon na koji se popeo prije 22 godine, nakon što je osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Turskoj. Tamo je naciji kratko izrazio žaljenje zbog svoje prethodne odsutnosti.Sale i Seka su roditelji dvije kćeri po imenu Tara i Tesa. Aleksandar i Seka Đorđević poznati su po svom privatnom stilu života, pazeći da svoj privatni život sačuvaju od očiju javnosti. Stoga su skloni suzdržavati se od posjećivanja događanja i u potpunosti izbjegavati svjetla pozornosti. Zbog toga postoji samo nekoliko dostupnih fotografija para i jedna datirana slika koja je bila prikazana na poznatoj naslovnici časopisa, što je u to vrijeme izazvalo mnogo buke.

Godine 1990. par je sudjelovao u “televizijskom programu” i način na koji su tada izgledali uvelike je odudarao od slike koja nam je sada poznata. Saletova nedavna promjena izgleda mnoge je zatekla. Budući da je već godinama ćelav, iznenadna pojava guste crne kose ostavila je mnoge u čudu. Rašireno je mišljenje da mu frizura dobro pristaje. Jednako tako, Seka, koja je svojedobno zbog svoje kratke frizure važila za jednu od najljepših supruga poznatih sportaša, i nakon svih ovih godina ne prestaje privlačiti glave. U tom periodu Seka je imala dugu, izrazito tamnu kosu i bila je zanosna kakvom se čini danas. Nije ni čudno što se Sale zaljubio u nju.

 

Modni smisao poznatog para bilo je nemoguće zanemariti, tim više što je ovo izdanje časopisa bilo fokusirano na novogodišnje proslave. Kao rezultat toga, odjeća para bila je na sličnu temu kako bi se poklopila s prigodom.

Najzanimljiviji aspekt ipak je golema privrženost i svjetlucanje u njihovim pogledima koji se nastavljaju čak i nakon mnogo godina ujedinjenja.