Njih dvoje su jedan od najpoznatijihi najskladnijih parova na javnoj sceni u Srbiji. Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine proteklih je godina često aktualiziran u medijima.Glumačke sposobnosti para i njihov odnos često su se navodili kao uzor sklada i izvrsnosti. Također su spomenuti neki slučajevi u kojima su priznali svoje povremene pogrešne komunikacije.

Unatoč neizbježnim razlikama koje se javljaju u svakoj vezi, Tamara i Petar uspjeli su ih pomiriti i izgraditi zajednički život. Ponosni su roditelji dvoje nevjerojatne djece, Lazara i Staše, i čini se da žive romansu iz bajke koja je započela na plaži pred prijateljima i obitelji. Brak glumca i glumice dospio je na naslovnice posvuda kada se dogodio. Čak i nakon devet godina, čini se da se u tom pogledu malo toga promijenilo. Novinske kuće nastavljaju naglašavati njihov odnos.

Njihov uspjeh u profesionalnom životu glavni je razlog njihova javnog priznanja. Uz to, dive im se zbog svojih roditeljskih vještina i inteligentnih doprinosa na društvenim mrežama. Također treba napomenuti da su briljirali u raznim drugim značajnim ulogama u svojim životima; kao braća i sestre, djeca, unuci, pa čak i kao prijatelji.Gostujući u emisiji Vesne Dedić “Balkanskom ulicom”, dramski umjetnik osvrnuo se na jednu životnu fazu, a kao bitnu temu razgovora istaknuo je brak Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Glumac se uglavnom usredotočio na razgovor o oštećenim i zanemarenim vezama. Na pitanje kolika je količina tih veza, odgovorio je iskreno. One sa kojima sam završio  su izvan moje kontrole i čini mi se da ovo označava zaključak stvari bez mogućnosti poništavanja. Količina nije obilna, iako nije sasvim nedostatna – oskudna je, ali jednostavno tako stoje stvari i takva je priroda života. Ne gajim nikakvu ogorčenost, bijes ili neprijateljstvo,” izjavio je Petar prije nego što je prešao na razgovor o osobnim problemima o kojima nikad prije nije bilo riječi. Na ekranu, glumac rijetko publici otkriva ono što je najdublje. Ne čudi tolika rasprava o gostovanju, s obzirom na to da je dotična osoba poznata kao vrlo zatvorena osoba. Ova rijetka iznimka privukla je pozornost mnogih, što je dovelo do široke rasprave.

Oglasi - Advertisement