Proslavljeni krajiški pevač zvani Baja Mali Knindža ili Mirko Pajčin decenijama svojim nastupima krasi scenu. On ima veliki broj hitova i mnogobrojnu publiku. Uprkos svojoj slavi, poznato je da je veoma privatna ličnost, i o njegovom pribvatnom životu se ne zna puno ali je opšte poznato da ima šestoro dece: Smiljanu, Ljiljanu, Anđelu, Nenada, Gavrila i Danila. Baja je sa svojom prvom suprugom Merlinom dobio četvoro dece, a preostalo dvoje sa drugom suprugom Dijanom, koju je oženio 2017. Smiljana, Bajina najstarija ćerka iz prvog braka, na svom Instagram nalogu redovno deli slike svoje majke.  U međuvremenu, Merlin se ponovo udala i sa sadašnjim partnerom ima dete. Merlin se 1996. godine prisećala kako je na “Poselu” na Kalemegdanu upoznala Mirka Pajčina i kako ju je odmah privukao. “Ili moj ili Božji!” uzviknula je u sebi kad ga je prvi put ugledala.

Bilo je to na Tašmajdanu, posle koncerta, gde smo se prvi put sreli. Upoznao nas je naš zajednički prijatelj Ogi, a muškarac koji će kasnije postati ljubav mog života bio je te noći prilično pijan. Uprkos tome, sjetio me se nakon što se otrijeznio, i zvao me svaki dan nekoliko mjeseci. Naša ljubav je počela da raste kroz ove telefonske razgovore. Moja majka je bila zatečena kada je saznala za našu vezu. I sama je bila udata za čovjeka iz industrije zabave, mog oc . Zbog toga se protivila da se mešam sa bilo kim iz popularne muzike, industrije prema kojoj je imala jaku averziju. Međutim, sudbina je imala druge planove. Naši telefonski pozivi su se na kraju pretvorili u sastanke, a jedan od tih datuma je bio na moj rođendan. Iako sam se u Baju zaljubila na prvi pogled, u početku sam se plašila svojih osećanja prema njemu.

U početku me je privukla njegova nepretencioznost, skromna ličnost, ljubazna priroda i brzopletost; njegov razigrani osmijeh me nikada nije propustio impresionirati. Naša veza je počela glatko, iako nisam mogla a da ne brinem o njenoj dugovečnosti, s obzirom na to da je bio pjevač. Međutim, naša ljubav se nastavlja nesmanjenom već četiri godine i dalje. Kada je otkrio da sam trudna, njegovoj sreći nije bilo granica. Tačnije, čeznuo je za ćerkom i poželeo da je nazove po svojoj dragoj baki Smilji, koja ga je od milja zvala “Baja”. Danima je slavio njeno rođenje, dok su mu suze radosnice tekle niz lice dok ju je nazivao “tatinom princezom”, najlepšom devojčicom na svetu. Njihov prvi susret bio je jedan od najpotresnijih trenutaka u mom životu, jer su se odmah zaljubili jedno u drugo.

Kada smo postali roditelji, on je s nestrpljenjem preuzeo svaku odgovornost koja je sa tim dolazila. On bi se kupao, presvlačio i stavljao našu ćerku u krevet, a ja sam morala samo da je dojim. Sada, sa šesnaest meseci, naša ćerka Smiljana i njen otac su svakim danom postajali sve bliži i privrženi jedno drugom.