Tamara Vučić, supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, diplomirana je politologinja. Rođena u Beogradu 1981. godine, odrasla je u Loznici, a trenutno živi u glavnom gradu Srbije. Ona i suprug su 2017. godine dobili sina Vukana. O Tamari Vučić prije inauguracije njezina supruga za predsjednika malo se znalo. Međutim, kasnije se otkrilo da je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti i da je od 2010. radila kao savjetnica za Europu u Ministarstvu vanjskih poslova. Ona se u posljednje vrijeme pojavljuje na mnogim javnim događajima i plijeni pažnju svojim stajlingom.

Kao prva dama zemlje, prepoznata je po svojim humanitarnim naporima i susrela se s istaknutim osobama kao što su Emine Erdoğan, Michelle LaVaughn Obama, Peng Liyuan i supružnici drugih svjetskih vođa kao dio njezinih redovnih aktivnosti. Prva dama Srbije se već duže vrijeme opredjeljuje za sofisticiran, ukusan izgled, posebno što se tiče frizure i šminke. Njezina raspuštena, blago ukovrčana kosa, suptilna šminka i luksuzna odjeća najupečatljivije su karakteristike njezina izgleda. No, tijekom svog posljednjeg pojavljivanja Tamara Vučić odlučila je izaći iz svoje zone komfora promjenom frizure, što je naišlo na oduševljenje i divljenje svih koji su to vidjeli.


Pripremajući se za susret s veleposlanikom Arapske Republike Egipat, Tamara Vučić odlučila je promijeniti frizuru. Odlukom za elegantan, nisko vezan konjski rep koji je naglašavao njezin profil, frizura je definitivno ispunila visoka očekivanja koja su joj postavljena.

Izgled prve dame naglasila je crna, elegantna haljina, te sako od tvida koji je krasio savršeno usklađeni broš, dodajući jedinstven i sofisticiran štih njenom cjelokupnom izgledu. Tamara se ponovno odlučila za minimalistički makeup look, pokazujući svoju prirodnu ljepotu i dodatno učvrstivši svoj status jedne od najljepših prvih dama na svijetu.