Rođena u Salvadoru, koji se nalazi u brazilskoj državi Bahia, Adrijana Lima je poznata manekenka koja se smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Nakon što je nedavno u lipnju proslavila 42. rođendan, Lima je više od pola svog života posvetila modnoj industriji. Unatoč tome što je u mirovini i majka je troje djece, i dalje grabi svaku priliku da svojim prisustvom počasti crveni tepih. Ona je prvi brak sklopila sa poznatim srpskim košarkašem Markom Jarićem ali su se razveli.

Adrianine prve godine bile su pune poteškoća. Roditelji su joj se rastali kad je imala samo pola godine, ostavivši majku Mariju da Grasu, koja je radila kao socijalna radnica, da je sama odgaja. Unatoč svom siromašnom podrijetlu, uspjeli su prevladati svoje okolnosti uz pomoć nepokolebljive ljubavi i podrške. U dobi od 15 godina ova je markantna manekenka postala poznata nakon pobjede na lokalnom natjecanju koje je organizirala prestižna agencija Ford. Kao rezultat toga, brzo su postali ikona u Brazilu.

Kad ju je rodila, prvo što je Marija zapazila bile su prodorne vučje oči njezine kćeri. U tom trenutku činilo se kao da je na svijet donijela malu vučicu, malog vražića. Unatoč izazovima svoje financijske situacije, Marija je svojoj kćeri nastojala pružiti djetinjstvo puno sreće i usaditi joj važne vrijednosti. Majka Adriane Lime ne viđa se često u javnosti, ali manekenka povremeno objavi njezine fotografije na Instagramu. U listopadu svake godine Lima svojoj majci čestita rođendan, često popraćen zajedničkom fotografijom njih dvije. Ove slike otkrivaju da je Lima naslijedila majčin očaravajući osmijeh i crte lica.

Ovaj dan je od jedinstvenog značaja, jer obilježavamo sjećanje na izuzetnu ženu. Ova žena prepuna je vitalnosti, obožavanja, divljenja, vjernosti… Ona je sama svrha mog bića, a njezin me utjecaj nastavlja nadahnjivati ​​svaki dan. Ova me žena naučila da visoko cijenim sve pojedince, bez obzira na njihovo podrijetlo ili identitet, da budem iskrena, da volim bezuvjetno i da ustrajem u ostvarenju svojih težnji. Moj mentor, moja sila, moj nebeski praotac, moj pouzdanik, moja majka… Ispunjava me ponosom zvati te svojim roditeljem. cijenim te! – poručila je Adrijana u čestitki.