S glazbenom karijerom dugom više od četiri desetljeća, Momčilo Bajagić, poznatiji kao Bajaga, prava je zvijezda glazbene industrije. Unatoč tome, mediji nikada nisu imali priliku zaviriti u njegov privatni život, pa zbog toga vrlo malo ljudi zna kako izgledaju njegova djeca. Nedavno je mnoge iznenadila vijest o njegovom razvodu od supruge Emilije nakon više od trideset godina zajedničkog života. Glazbenik je suprugu i djecu rijetko pratio na javnim okupljanjima. Ipak, istaknuo je da su mu sin i kći primarni izvori ohrabrenja, kao i najiskreniji kritičari.

Marko i Anđela, moji najveći kritičari, uvijek imaju pozitivne povratne informacije o mom radu. Oni rado slušaju moju glazbu, ali sam primijetio da su njihove ocjene vrlo subjektivne. Iako poštujem njihovo mišljenje, vjerujem da oni najviše cijene moje skladbe. Bajaga je u jednom od rijetkih intervjua spomenuo svoju djecu, otkrivši da često s prijateljima posjećuju njegove koncerte.

Dostupan je tek mali broj slika koje daju naslutiti kako je Bajaga, kći Momčila Bajagića, nekada izgledala. Nedavno je njezina fotografija objavljena na popularnoj društvenoj platformi Instagram, zbog koje su brojni glazbenikovi obožavatelji izrazili oduševljenje rastom i jedinstvenim identitetom njegove nasljednice koja je sada izrasla u zrelu mladu damu.


Anđela je rođena 1988. godine, dakle osam godina nakon rođenja Bajaginog i Emilijinog najstarijeg djeteta Marka. Glazbenik je otvoreno priznao da njegova partnerica pokazuje strast prema glazbi. Bajaga je u jednom trenutku otkrio da se Anđela okuša u sviranju klavira i gitare. Uz to, dvije je godine pohađala satove pjevanja kod njegove bliske poznanice Aleksandre Kovač. Naposljetku, Anđela je odlučila upisati školu za dizajn. Inače mediji su pisali da je Bajaga našao novu ljubav sa kojom su ga i uslikali.